Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Toprak Turizm

Akyazı'da bu olaylar oldu

23-03-2021 16:03:32 - AKYAZI
Akyazı'da bu olaylar oldu

Akyazı'da yaşanan asayiş ve trafik olayları kamuoyu ile paylaşıldı.

Özgür Adımlar
Akyazı'da yaşanan asayiş ve trafik olayları kamuoyu ile paylaşıldı. Asayiş raporuna göre iki ayrı kazada 4 kişi yaralandı. İş kazalarında ise 6 kişi hastanelik oldu.
 
Sakarya Valiliği Akyazı'da polis ve jandarma bölgelerinde yaşanan asayiş olaylarını kamuoyu ile paylaştı.
 
Buna göre Akyazı'da çeşitli iş yerlerind emeydana gelen iş kazalarında 6 kişi yaralandı. 112 Acil'de görevli bir paramedik ise ambulanstan inerken düşerek yaralandı.
 
İki ayrı kazada da 4 kişi yaralandı.
 
İşte Akyazı'da yaşanan asayiş ve trafik olayları şöyle; "
 
20.03.2021 günü Ömercikler Mahallesinde O.O.(E.1965) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 54 HR ** plakalı araç ile İ.A.(E.1994) isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan 55 LA ** plakalı aracın karıştığı kazada E.O. isimli şahsın hafif şekilde yaralandığı bildirilmiş konu ile ilgili tahkikata başlanılmıştır.  
 
Akyazı-Kuzuluk Mahallesinde, 19 Mart 2021 Cuma günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (3) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
Akyazı-Küçücek İstiklal Mahallesinde, 19 Mart 2021 Cuma günü değişik saatlerde, çeşitli işyerlerinde çalışan (2) kişi dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle farklı yerlerinden hayati tehlikeleri olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
Akyazı-Kuzuluk Mahallesinde, 20 Mart 2021 Cumartesi günü saat 00.30 sıralarında, paramedik görevlisi olarak çalışan M.U.(1995’d.lu/K) ambulanstan indiği esnada dengesini kaybederek düşmesi sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
Akyazı-Erdoğdu Mahallesinde, 21 Mart 2021 Pazar günü saat:18.30 sıralarında, K. isimli işyerinde çalışan M.P.(1977’d.lu/E) dikkatsizlik ve tedbirsizlik nedeniyle ayağının burkulması sonucu hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır.
 
Akyazı-Reşadiye Mahallesinde, 20 Mart 2021 Cumartesi günü saat:17.00 sıralarında, S.G.(1965’d.lu/E) yönetimindeki araç ile seyir halinde iken direksiyon hâkimiyetini kaybederek şarampole yuvarlanması sonucu meydana gelen kazada (3) kişi hayati tehlikesi olmayacak şekilde yaralanmıştır. Jandarma tarafından tahkikata başlanılmıştır."
Akgün Restoran Çorba
Akyazı'da bu olaylar oldu
Ürdüç
Akyazı'da bu olaylar oldu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden