Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

AKYAZI BELEDİYESİNDEN HATIRLATMA

03-10-2016 11:35:37 - AKYAZI
AKYAZI BELEDİYESİNDEN HATIRLATMA

Akyazı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü vergi mükelleflerine uyarı açıklamasında bulundu.

Hardal Burger Akyazı

Akyazı Belediyesi Mali Hizmetler müdürlüğü tarafından vergi mükelleflerinin cezai işleme maruz kalmamaları ve Torba yasa kapsamında vatandaşların borçlarının yapılandırılması adına önemli uyarı son başvuru 31 Ekim.
 
 
Akyazı Belediyesi Mali Hizmetler müdürlüğü tarafından verilen bilgide; vergi mükelleflerinin cezai işleme maruz kalmamaları ve Torba yasa kapsamında borçlarını yapılandırabilmeleri için son başvuru tarihinin 31 Ekim olduğunu belirti.  Verilen bilgide ayrıca 23 Ağustos 2016 tarihinde yürürlüğe giren 6736 Sayılı Kanun torba yasası gereği geçmişe dönük Bina, Arsa, Arazi ile işyerlerine ait çevre temizlik ve ilan reklam vergi yapılandırmasının başladığı ifade edilerek vergi mükellefi olan herkesin belirtilen süre içerisinde ödeme yapmaları gerektiği bildirildi. 31 Ekim son başvuru tarihini kaçıran vergi mükellefleri ise bu yapılandırmadan ve Torba yasadan faydalanamayacaklar.
 

Vergi yapılandırmasından faydalanmak isteyenlerin ise Akyazı Belediyesi Ana hizmet binası 1. katta bulunan Emlak ve Gelir servisine şahsen müracaat etmeleri gerekmekte.
 

Akgün Restoran Çorba
AKYAZI BELEDİYESİNDEN HATIRLATMA
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks