Akyazı Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği(TBB) tarafından gerçekleştirilen ‘Yeşil Şehirler Fikir ve Proje Yarışması’nda ödüle hak kazandı.
Yarışmanın ödül töreni TBB’nin Ankara’daki Genel Merkezi’nde meclis toplantısı sonrasında gerçekleştirildi. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Şükrü Karatepe, TBB Başkanı Fatma Şahin ve belediye başkanlarının katıldığı törende Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ödülünü Bakan Bekir Bozdağ ve TBB Başkanı Fatma Şahin’in elinden aldı. Başkan Soykan’ı yeşile değer veren çalışmalarından dolayı tebrik eden Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Soykan’a çalışmalarında başarılar diledi. Bakan Bozdağ ayrıca Akyazı’ya selamlarını gönderdi.
Akyazı’nın yeşili ve doğası ile eşsiz bir ilçe olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Bilal Soykan, Her köşesinde bir başka güzellik yatan ilçemizin gelişmesi ve güzelleşmesi için çalışırken doğal güzelliklerini de göz bebeğimiz olarak koruyoruz. Vatandaşlarımızın bu güzelliklerden faydalanabilmeleri için projeler üretiyor ve hayata geçiriyoruz. Son olarak açılışını gerçekleştirdiğimiz Güzlek Mesire alanı projemiz bunlardan sadece bir tanesi. İlçemizin turizmine katkı sağlayacak ve vatandaşlarımızı doğa ile buluşturacak projeler üretmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
O plaketten de anlaşılacağı üzere plaketi rüzgar güllerini yapan firma adına belediye başkanına vermişler.
Bu neyin nesi şimdi bırakın bu görüntüleri millete şov yapmayın. Akyazı Halkı bunların şovuna biz halk olarak dur diyelim. Bu olanlara yüz vermeyin bunlara saygı yapmayın önlerinde eğilmeyin bunlar sizlere hizmet için ordalar uyanın artıkkk.
Tebrikler . Ayrıca merkeze yakın ailecek gidilebilecek sosyal tesis
Akyazı merkezin neresi yeşil merkezde asırlık camlar vardı kestiler Konuralp okulunun karşısı eski ismi erkekler parkı orası yeşil sadece daha yeşildi bir kaç ağaç bıraktılar yeni cami Konuralp çay bahçesi vardı orayı cami yeniliyoruz diye kestiler 5 yada 6 tane ağaç bıraktılar. Köylerde olmasa köyler yeşil olmayacak yakında yaylara köylere imar verildi mi her yer beton yığınına dönecek.
Ya bırakın allah aşkına yeşil belediyeymiş yıllar once Merkezde asırlık ağaçaları bakımsız adı altında beton ihallelerine yedirmek için kestiler şimdi yeşil akyazı hangi yeşil akyzı koca çarşı bir ağacın altına saklanıyor çevre düşmanları
ödülü bekir bozdağ ve fatma şahin'in vermesi çok manidar :)
20 yılda yapilamayan otogar içinde verilmeliydi ödül bence onu unutmuşlar
Mevcut yeşillikler betona dönüşürken verilen bu ödül çok manidar.
Deyim yerindeyse 40 yıllık muhalifim ama bu ödülü alması memleketim adına gurur verici.. Tebrikler başkan..
Maksat Yeşillik Olsun...
Akyazı zaten yeşil bir yer çoğu insanda zaten bahçesine ağaç diker normal yani
kendiliğinden yeşil burası zaten, bu boş şovları geçin bence.
Çok enteresan köyün kendi imkanlarıyla yaptığı mesire alanını kendi yapmış gibi açan ne kadar siyasi varsa davet eden bir belediyenin bu ödülü alması çok enetersan ve komik.
44 yaşındayım küçük yaşlarda sokaklar toz kalkmasın diye islanirdi , değişen bişey yok aynı şekilde devam ediliyor he,o günleri yaad etmemiz için mi onu bilemem,tmm Akyazı in civarı yeşil onu kabul ettik,e yeter artık abicim tozdan kurtarın bizi,hanım kardeşler iyi bilir evlerin her köşesi toz bağlıyor,sizden başka bişey isteyen yok,
ÇOK YAŞA KOCA ADAM...ÇOK YAŞA AKYAZI BELEDİYESİ...
TEBRİKLER KOCA ADAM.... TEBRİKLER AKYAZI BELEDİYESİ...