Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

AKYAZI BELEDİYESİ ve HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİ İLE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU 1.DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

08-09-2017 16:31:45 - AKYAZI
AKYAZI BELEDİYESİ ve HALK EĞİTİM İŞBİRLİĞİ İLE ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU 1.DÖNEM KAYITLARI BAŞLADI

Üniversiteye hazırlanan gençler için düzenlenen Sosyal projeye imzalar atıldı

Hardal Burger Akyazı
Eğitim ve Öğretime olan desteğini her alanda devam ettirmeye çalışan Akyazı Belediye başkanı Hasan Akcan geçtiğimiz günlerde bir araya geldiği Akyazı Halk Eğitim Müdürü ile Üniversiteye hazırlanan gençler için ortaklaşa olarak çok güzel bir Sosyal projeye imza attı.
 
Akyazı’da dershane olmaması ve Üniversiteye hazırlanmak isteyen gençlerin bu konuda eksik kalmalarının önüne geçmek, onları sınavlara hazırlamak amacıyla harekete geçen Başkan Akcan Akyazı Halk Eğitim Müdürü Dursun Ali Yaman ile görüşerek dershane konusuna çözüm buldular. Başkan Akcan’ın Halk Eğitim Müdürlüğünde yaptığı toplantıya Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi öğretmenleri katıldı.
 
Başkan Akcan Halk Eğitim Müdürlüğüne Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursları Bilgi Kültür evinde verilmesini teklif etti.
 
Üniversiteye hazırlanmak isteyen Lise Mezunu gençler için ücretsiz Üniversiteye hazırlık kursu verilmesi önerisini Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğüne götüren Belediye Başkanı Hasan Akcan’ın bu önerisine Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü olumlu yanıt verdi. Uzman eğitim kadrosu akıllı derslikleri ve modern teknolojiyi yakından takip ederek bugüne kadar bünyesinde yetiştirdiği birçok öğrenciyi hedeflerine ulaştıran Akyazı Belediyesi Bilgi ve kültür evi artık Üniversiteye hazırlanan gençler içinde hizmet verecek.
 
Ücretsiz Üniversiteye Hazırlık Kursu 1. Dönem Kayıtları Başladı Son gün 24 Eylül Pazar
 
Üniversiteye hazırlanmak isteyen lise mezunlarının Akyazı Belediyesi ve Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak verilecek kurslara katılabilmeleri için Akyazı Halk Eğitim Müdürlüğüne en geç 24 Eylül Pazar gününe kadar kayıtlarını yaptırmaları gerekiyor. Kayıtlarını yaptıran kursiyer adayları Hafta içi her gün 17.30 ile 21.30 saatleri arasında verilmesi planlanan dersler 02 Ekim Pazartesi günü başlayacak. Kursiyerler dersleri Akyazı Çarşı içerisinde bulunan Akyazı Belediyesi Bilgi ve Kültür evi akıllı sınıflarında uzman öğretmenlerden alacaklar.
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden