Açık bulabilirsek gitmek çok isteriz kafasına göre istediği saatte kapatıp gidiyor pazar günleri kapalıdır diye bir yazı yok önünde ama kapalı . Çok büyük hizmet .
Koca akyazıda başka bir şey yok ki ne yapsın çocuk lar çarşıda ne ışık sistemi var ne bişe bundan 30 sene önce bile vardı.Konuralp okulunun önünde
akyazı da ne yaya için ne araç için yeterli yol yok, biz çocuklara trafik bilgisi öğretiyoruz. 40 sene önce akyazının içinden geçen yol ile bugün kü yol aynı. araba ve insan sayısı ise kat be kat artmış. belediye meclisi her ay toplanıp bi şeyler satıyor. ben daha bu yol sorununu nasıl çözeriz dediklerini duymadım. ilçe merkezini başka bir yere taşıyıp kısa sürede şehir merkezi yeniden plânlanmalı.
Hasan akcan 2 milyon borç yaptigi icin seviyorsun dime gercekten cok arıyoruz
ALLAH RAZİ OLSUN HASAN AKCANDAN !!!!!!! BİDE BİSE YAPMADİ DEDİNİZ ADAMA !!!!!!! COK ARARSİNİZZ COOOOOKKKKK !!!!!
ben hayatımda bu kadar boş bir proje görmedim. küçük bir bahçe yapıp 50 tane hayvan koysan çocuklar hiç olmazsa birkaç hayvan tanırdı.