Fazlıoğlu İstikbal
10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

08-01-2019 15:45:38 - AKYAZI
Akyazı Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

Akyazı Belediyesi'nin 2019 yılı ilk Meclis Toplantısı yapıldı. Toplantıda 14 gündem maddesi görüşüldü.

Özgür Adımlar

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan başkanlığında toplanan belediye meclisi 14 gündem maddesini görüştü.

Meclis toplantısında Meclis denetim komisyonuna üye seçimi yapıldı. Komisyona Alim Gül, Mehmet Çakmak, Lütfü Kaymak, Ahmet Öztürk, Hikmet Kurt seçildi.

Ardından Meclis Denetim Komisyonu'nun yararlanacağı kamu kuruluşları personeli ve uzman kişilere ödenecek günlük ücret belirlendi.

Ormanşevkiye (Yeniorman) Mahallesi Kırsal Yerleşme Alanı sınırları içerisinde hazırlanan 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Plan teklifi,

Akyazı İlçesi 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Plan Notları Özel Hükümler 6. Maddesi ile Kuzuluk 1/1000 Ölçekli Revizyon İmar Plan Notları 18. maddesinin iptal edilmesine yönelik hazırlanan Meclis İmar Komisyon raporu,

Küçücek Mahallesi'nde niteliği ve imar planındaki durumu park olan 1648 parsel üzerinde bulunan bölge regülatörünün teknik altyapı olarak işlenmesi ile ilgili hazırlanan Meclis İmar Komisyon raporu,

SEDAŞ faaliyetleri kapsamında elektrik dağıtım tesislerinin trafo yerlerine işlenmesi ile ilgili hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı tadilat teklifi, 2019 yılı sözleşmeli personel çalıştırılması teklifi, Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürlüğü'ne ait kurum görüşünün Vakıf Mahallesi 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarına işlenmesi, Ak Belde A.Ş'nin bankalardan alacağı 2 milyon 500 bin liralık krediler için kefalet edilmesi teklifi, Güvençler Mahallesi Köyiçi mevkisinde 241 metrekare arsanın dini hizmet ve tesislerde kullanılmak üzere Akazı İlçe Müftülüğü'ne tahsis edilmesi teklifi görüşüldü.

 

2019 yılı zabıta memurları fazla çalışma ücretleri belirlendi.

Akyazı Osmanbey ve Yenidoğan Mahalleleri'nde yapılacak olan güncelleme çalışmalarında Kadastro Ekipleri ile birlikte görev yapmak üzere her mahalle için ayrı ayrı 6 bilirkişi üye seçimi yapıldı.

Vakıf mahallesi 1/1000 Ölçekli İmar ygulama Planı'na askı süresince yapılan itirazlar görüşüldü.

Afrika Eli
Akyazı Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı
Yasin Emlak
Akyazı Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı
Akyazı Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı
Akyazı Belediyesi Meclisi yılın ilk toplantısını yaptı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sapanca Gölü'nde su seviyesi alarm veriyor
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akyazı Karaca 1