10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Selçuk Yaşar Karanfil Dağıttı

13-11-2018 13:11:27 - AKYAZI
Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Selçuk Yaşar Karanfil Dağıttı

Akyazı Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Yaşar, ilçede vatandaşlarla biraraya gelerek karanfil dağıttı.

Özgür Adımlar

GÖNÜLLER YAPMAYA GELDİK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın her zaman halkın yanında olduğunu ve kendisinin de aynı sorumluluk ile çalışacağını belirten Akyazı Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Yaşar, Bu göreve “Gönüller yapmaya geldik, Nasip olursa Akyazı’da gönül belediyeciliğini inşa ederek ilçemizi birlikte yöneteceğiz.” dedi.

“Akyazı’yı Birlikte Yöneteceğiz”

AK Parti’den Akyazı Belediye Başkan aday adaylığına başvuran Selçuk Yaşar “Akyazı için projeler hazırladık. Allah nasip ederse Akıllı şehircilik uygulamalarını burada hayata geçireceğiz. Tabi bundan önce Gönüllere girecek, gönül belediyeciliği yapacağız. Hizmetleri Gönüllere girerek yapacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın belediye başkanıyken kurduğu kadro ile uzun yıllar birlikte görev yaptım, burada edindiğim tecrübelerimi Akyazı’ya aktarmak istiyorum” dedi.

Akyazı Belediye Başkan Aday Adayı Selçuk Yaşar aday adaylığı sürecine dair açıklamada “İlçemizi, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından belirlenen , Ülkemiz  2023 hedeflerine en iyi şekilde hazırlamak istediği için elini taşın altına koymaya hazırım. Bu konuda dünyanın en büyük merkezlerinden biri olarak kabul gören  bir merkezde çeşitli kademelerde yönetici olarak görev yaptım, tecrübe kazandım. Bu hedefi başaracağıma inanıyorum.” İfadelerini kullandı.

Yaşar açıklamasının devamında “Akyazı 2023 vizyonunu hazırladım bu çalışmamı www.akyaziselcukyasar.com adresimde sizlerin dikkatine sunuyorum. Bu vizyonu hazırlarken BEK analizi yaptık. BEK analizi kentlerin gelecek kurguları yapılırken görünmeyen değerleri görünür kılmayı amaçlayan kent hakkında geniş bakış açıları kazandıran bir analiz yöntemidir.” ifadeleri kullandı.

BEK yani;

B ( Birikim , Bereket , Beceri , Bakış , Büyüme , Beklenti )

E ( Ekonomi , Ekoloji , Eşitlik , Etkinleştirme ,Edinim ,Entegrasyon)

K ( Kimlik , Koruma, Kapasite , Kalkınma , Katılım , Kurgu )

 

“Yeni Akyazı’yı birlikte kuracağız”

Akyazı’nın geleceğine tüm değerleri ile birlikte taşınacağının altını çizen Aday adayı Selçuk Yaşar “Akyazı’nın verimli topraklarında kadınlar ve gençler ile birlikte İstanbul’da peyzaj çalışmalarında uygulanan tüm bitkileri yetiştirmeye talibiz. Bu sebeple Akyazı’nın Merkezinde açılışını yaptığımız seçim ofisimizde halkımızın taleplerini önerilerini değerlendirirken Akyazı’nın gelecek hedeflerini birlikte belirlemek istiyorum” dedi.

Aday adayı olduktan sonra ilk iş olarak Akyazı’nın sokaklarında esnafa ve vatandaşa 3000 karanfil dağıtan Selçuk Yaşar, Akyazı’yı ve Akyazılıları çok sevdiğini bu işe severek talip olduğunu Akyazı ile ilgili diğer  projelerini de süreç boyunca vatandaşlara aktaracağını ifade ederek tüm hemşehrilerine saygı sevgi ve selamlarını iletti.

Marmara Göz
Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Selçuk Yaşar Karanfil Dağıttı
Ürdüç
Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Selçuk Yaşar Karanfil Dağıttı
Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Selçuk Yaşar Karanfil Dağıttı
Akyazı Belediye Başkanlığı Aday Adayı Selçuk Yaşar Karanfil Dağıttı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)