Aydın Metal
10 K Grup
Batakköylü Düğün Salonu

Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı

18-07-2017 20:40:51 - AKYAZI
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı

6 gün süren 15 Temmuz Nöbetlerinde Akyazılı vatandaşlar meydanları boş bırakmadı

Hardal Burger Akyazı
Demokrasi ve Milli Birlik günü nöbetlerinde her gece Akyazı Milli İrade ve Demokrasi meydanını dolduran Akyazılı vatandaşlar Devletine, Milletine, Askerine sahip çıktığını gösterdi.
 
15 Temmuz Cumartesi günü Kuzuluk Mahallesinden Akyazı’ya düzenlenen yürüyüşe binlerce vatandaş katıldı. Eline bayrağını alan herkes tek yürek olup yürüyüşteki yerini aldı. 150 metrelik bayrak ile yürüyüşe başlayan Akyazı halkı tarihinde eşi benzerine rastlanmayacak bir kalabalık ile Akyazı’ya yürüdü. 
 
Önlerinde Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, Akyazı Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Çakmak, Mustafa Tonyalı, Mustafa Kemal Aksakal, Akyazı Milli Eğitim Müdürü Recep Özdemir, Akyazı ilçe müftüsü İzzet Şener, Akyazı Jandarma komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Akyazı Ziraat Odası başkanı Şener Bayraktar, Akyazı Ak Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, Akyazı Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Oya Asan, Akyazı Ak Parti İleç Gençlik Kolları Başkanı Osman Öztürk, Akyazı Belediyesi Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Sivil Toplum kuruluşları ile birlikte Akyazı’ya doğru yola çıktılar.Yürüyüş esnasında da çok sayıda vatandaş bu yürüyüşe katıldı.
 
Her gece farklı programlar ile sabah saatlerine kadar nöbet tutan Akyazı halkı 15 Temmuz Milli Birlik ve İrade nöbetlerinde tam not aldı. 15 Temmuz gazimiz Serkan Sağlam her gece nöbetlere katılarak meydanları boş bırakmadı.
 
Akyazı İlçe Müftüsü İzzet Şener ve diğer konuşmacılar, günün anlam ve önemine binaen konuşmalar gerçekleştirdiler.
 
Yürüyüş sonrası gerçekleşen programda; 15 Temmuz ile ilgili piyes ve tiyatro gösterileri, İlçe Parti Temsilcileri konuşmaları ve Araştırmacı-Yazar ve Tarihçi Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu’nun 15 Temmuz değerlendirme konferansı vatandaş ile buluştu.
 
Dolu dolu geçen 15 Temmuz Demokrasi nöbetleri haftasında 15 Temmuz Fotoğraf sergisi Akyazı çarşı içinde sergilendi. 15 Temmuz gecesi İstanbul ve Ankara’da yaşanan anların fotoğrafları sergide yer aldı. Ayrıca Akyazı’da 30 gün süren 15 Temmuz nöbetlerinden oluşan fotoğrafların yer aldığı sergi Akyazılı vatandaşların kendilerini sergide görmeleri büyük anlam taşıdı. 15 Temmuz Fotoğraf sergisi Akyazı Çarşı içinde 2 gün boyunca sergilendi. Sergiyi dolaşan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirdiler.
Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan; “15 Temmuz 2016 tarihinde devletimize, milletimize, demokrasimize, seçilmiş millet irademize, Cumhurbaşkanımıza ve hükümetimize karşı FETÖ tarafından yapılan alçakça, haince ve kahpece saldırıyı 1. yılında bir kez daha şiddetle kınıyorum. 15 Temmuz 2016 tarihinde milletimizin imanı ve gücü, tankların gücünü yenmiştir. Milletimizin iradesi hainleri yerle bir etmiştir. Türkiye diz çökmemiştir. Kimse Türkiye’yi ve milletimizi diz çökertemeyecektir. Milletimiz Cumhurbaşkanımız Sayın; Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında olduğunu bunu göstermiştir. Şanlı bayrağımız sonsuza kadar dalgalanacak, ezanlarımız asla susmayacaktır. Türkiye’nin bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği ile kardeşliği kıyamete kadar sürecektir. Milletimiz bu şuur ve anlayışta olduğunu hesap yapan tüm hainlere göstermiştir." Diyerek her gece sabah ezanına kadar nöbetlere katılan Akyazılı vatandaşlara teşekkür etti.
 
Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı ise; “ Birliğimizin ve beraberliğimizin nişanesi olan nöbetlerimiz hayırlı olsun. Akyazı’mızda gerçekleşen tüm kurumları ve binlerce vatandaşımızın katıldığı yürüyüşümüz kazasız belasız mükemmel bir şekilde gerçekleşmiştir. Tüm katılımcılara teşekkür ediyor. Birliğimizin ilelebet devam etmesini dilğiyorum.
Güven Yapı
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı
Akgün Restoran Çorba
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı
Akyazı 15 Temmuz Nöbetlerinde Tam Not Aldı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks