ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Akpartiden Mhp ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti

08-04-2019 18:28:48 - AKYAZI
Akpartiden Mhp ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti

Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan'dan MHP Teşkilatına ziyaret.

Özgür Adımlar
AK Parti İlçe Başkanı Mesut Ekrem beraberinde Belediye başkanı Bilal Soykan ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli ve teşkilat mensuplarını ilçe binasında ziyaret etti.
 
AK PARTİ VE MHP BİRLİKTELİĞİ
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Akyazı İlçe Başkanı Ali Dertli, “Partilerimizin oluşturduğu Cumhur İttifakı görüşmeleri neticesinde 31 Mart Yerel Seçimleri’nde AK Parti Akyazı Belediye Başkan adayı Bilal Soykan’ı teşkilat olarak destekledik ve her zaman yanlarındayız. Biz üstümüze düşen görevi yaptık.Ülkemizin bekası için birlik olma zamanı ve bizlerde MHP ve AK Parti olarak bu birlikteliği gösteriyoruz. Ben ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
GÜZEL BİR BİRLİKTELİK ÖRNEĞİ
 
Dertli’nin ’ın ardından söz alan AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem ise, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin yaptığı ittifak görüşmeleri sonucunda Akyazı’da partimiz belediye başkan adayı olan Bilal Soykan’ın desteklenmesi yönünde karar kılındı ve neticesi alındı. Ben inanıyorum ki AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları güzel bir birliktelik örneği gösterdi.Ben seçim sürecinde birlikte çalıştığımız tüm Mhp Akyazı teşkilatına Ali Dertli başkanım nezdinde teşekkür ederim.
 
SİZLERİN DE FİKİR VE ÖNERİLERİ
 
Son olarak söz alan AK Parti AkyazıBelediye Başkanı Bilal Soykan, “Akyazı’ya hizmet etmek için göreve geldik,seçimlerden güzel bir zaferle çıktık,  5 sene boyunca hizmet ettikten sonra insanların hayır duasını alarak insanların içinde yaşayacağız. Ben AK Partili arkadaşlarımın olduğu kadar sizlerin de fikir ve önerilerine önem veriyorum. Bu yolda herhangi bir fikriniz ya da öneriniz olduğu zaman muhakkak dikkate alacağımı bilmenizi istiyorum. Bu yolda hep birlikte ilerliyoruz ve bundan sonrasında hep birlikte daha güçlü ilerleyeceğiz inşallah” diye konuştu.
Akgün Restoran Çorba
Akpartiden Mhp ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti
Marmara Göz
Akpartiden Mhp ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti
Akpartiden Mhp ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti
Akpartiden Mhp ilçe teşkilatına teşekkür ziyareti

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup