Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Ak Parti İlçe Başkanı önemli açıklamada bulundu

10-07-2019 13:40:30 - AKYAZI
Ak Parti İlçe Başkanı önemli açıklamada bulundu

AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem, Akyazı Haber'e yaptığı ziyarette parti çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Özgür Adımlar
Akyazı Haber'i ziyaret eden İlçe Başkanı Mesut Ekrem, ilçe gündemindeki konularla ilgili açıklama yaptı. 
 
31 Mart seçimlerinin geride kalmasıyla yeni bir döneme girdiklerini ifade eden Ekrem, teşkilat olarak yapacakları programlarla sürekli halkla iç içe olacaklarını belirtti. 
 
Eski İlçe Başkanları ile toplantı yapacaklarını, aynı zamanda ilçenin önde gelen kişileri, esnaflar ve vatandaşlarla istişare toplantıları yaparak ilçenin sorunlarına birlikte çözüm üreteceklerini anlatan Ekrem; "Toplantıları düzenli hale getireceğiz. Vatandaşlarımızın ve esnafımızın isteklerini gerekli mercilere ulaştıracağız. Takipçisi olacağız.Çözümü için çalışma yapacağız. Partimizde kurulduğu ilk günden beri yer almış devam eden ve etmeyen tüm partidaşlarımızı ziyaret edeceğiz. Özellikle mahalle temsilcilerimizle sürekli diyalog halinde olarak mahallelerimizdeki halkımızın sorun ve isteklerinin çözümü için yoğun mesai harcayacağız. Ak parti olarak bu dönemde daha fazla halkımızla birlikte olacağız." dedi. 
 
AKYAZI'YA YATIRIM ÇEKMEYE ÇALIŞIYORUZ
 
İlçeye yatırım çekmek için çeşitli girişimlerinin olduğunu vurgulayan AK Parti İlçe Başkanı mesut Ekrem, şunları kaydetti; " Yatırımlarla ilgili belediye ile çalışma yapıyoruz. Bakanlıklarla sürekli istişare halindeyiz. Akyazı'ya yatırım çekmeye çalışıyoruz. İlçe bir çok alanda yatırım için uygun konumda."
 
FAKÜLTEYLE İLGİLİ SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ
 
Akyazı'da kurulan ve 5 bölümü YÖK'ten onay alan Sağlık Bilimleri Fakültesi'nin yeriyle ilgili sürecin devam ettiğini kaydeden Ekrem; "
 
Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, fakülte yeri için Kaymakamımız Yakup Güney ve Belediye Başkanımız Bilal Soykan ile birlikte üç alanda inceleme yapmıştı. Fakülte için Alaağaç Mezarlığı arkasındaki Orman Bölgesi, Salihiye'deki Orman Bölgesi, Kuzuluk Sentetik Saha ve civarındaki alanın düşünülüyor. Rektörün özellikle kendisinin gelip incelemesinin sebebi çok geniş kapsamlı bir fakülte düşünülüyor. Bu sebepten araziyi yerinde görmesi gerekiyor. Üniversite değerlendirme yaparak yeri belirleyecek. Ardından yerin tahsisi gerçekleştirilecek. Fakülte ilçemize çok büyük değer katacak. Fakülteyle ilgili süreci yakından takip ediyoruz" şeklinde konuştu.
 
BATAKKÖY KIZ MESLEK LİSESİ SON AŞAMADA
 
Batakköy'de ki Kız Meslek Lisesi inşaatının da son aşamaya geldiğini dile getiren Ekrem; "Okulu yeni döneme yetiştirmeye çalışacağız. Batakköy'deki öğrenci yurdumuzda aktif durumda. KYK'nın yetersiz kalması durumunda Batakköy'deki öğrenci yurdumuz hizmete hazır. Ayrıca Batakköy'deki anaokuluda bitti. Yeni dönemde hizmete girecek." ifadesini kullandı. 
 
BÜYÜK ENDÜSTRİYEL SERACILIK PLANLIYORUZ
 
Akyazı'da jeotermal enerji sayesinde seracılık ve termal turizmin de geliştirilmesini amaçladıklarını ifade eden Mesut Ekrem, sözlerini şöyle sürdürdü; "Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem Yüce'de ilçemizde tespitlerde bulunmuştu. Jeotermal ile ilgili ilçede büyükşehire ait jeotermal sular mevcut. Bu sularla birlikte büyük seracılık planlıyoruz. İlçemiz kaynaklarını en verimli şekilde kullanarak Akyazı'yı kalkındırmak istiyoruz. Bu konuda da çalışmalarımızı sürdürüyoruz."
Güven Yapı
Ak Parti İlçe Başkanı önemli açıklamada bulundu
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sağlık Bakanı kararlı hastanelerdeki randevu sorununu çözecek
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks