ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

AK Parti de başvurular sona erdi

17-11-2018 12:16:42 - AKYAZI
AK Parti de başvurular sona erdi

AK Parti'de dün sona eren belediye başkan aday adaylığı için Akyazı'da 9 kişi aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Özgür Adımlar
AK Parti’de belediye başkanlığı adaylık başvuruları dün sona erdi. Partide büyükşehir ve belediyeler için 149 aday adayı başvurdu. Büyükşehir belediyesi için ise 5 aday adayı  başvurusunu yaptı.
Akyazı'da ise belediye başkanlığı aday adaylığı için alfabetik sıraya göre, Ali Bölükbaş, Ali Gezer, Bilal Soykan, Cevdet Akbaş, Ekrem Çoruhlu, Mehmet Akyazıcı, Mehmet Onat, Nail Kahveci ve Selçuk Yaşar başvurularını gerçekleştirdi. 
Genel Merkez, görevde olan Belediye Başkanları ile İlçe Başkanları için adaylık başvuru şartı aramadığı için  Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan ve AK Parti İlçe Başkanı Feyzi Bora, aday adaylığı için başvuru yapmadı. 
 
Akcan ve Bora'nın adaylıkları Genel Merkez tarafından değerlendirilecek.
 
Öte yandan Sakarya Spor Salonu’nda yarın elektronik ortamda temayül yoklaması yapılacak.  Yoklama tamamlanınca sonuçlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacak. Temayülün ardından aday tespit komisyonları göreve başlayacak.
 
MÜLAKAT YAPILMAYACAK
 
Adaylar Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında kurulacak tek komisyonda belirlenecek. Adaylar, yüz yüze mülakatın yerine adaylarla ilgili hazırlanacak dosyalar ve parti kurmaylarının sahaya ilişkin hazırladıkları raporlarla belirlenecek. 
 
Belediye meclis üyelikleri başvuruları ise 3 Aralık’ta sona erecek.
Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Otomobili ile köpeğin üzerinden böyle geçti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup