İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yaptı

27-07-2019 17:33:15 - AKYAZI
AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yaptı

AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı, önceki dönemlerde görev yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanları ile istişare toplantısı yaptı.

Özgür Adımlar
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan’ ın da katıldığı toplantıda ‘’eski başkanların siyasetteki duruşları,mevcut gençlik kolları teşkilatlarına ne tür katkılarının olduğu ve olabileceği,aktarılacak tecrübelerden gençlik yapılamasında ne tür yeniliklerin sağlanabileceği’’ gibi konular ele alındı.
 
AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar gençlik kollarında görev yapan yöneticileri ‘’Geçmişten Geleceğe Akyazı Gençliği’’temalı istişare toplantısında bir araya getirdi.
 
İlçe Başkanı Mesut Ekrem Ekrem başkanlığındaki toplantıya Kurucu Başkan Çoşkun Şimşek, Süleyman Gül, İdris Meşeli, Engin Kaya, Mehmet Yılmaz, Osman Öztürk, Ali Osman Yıldız ve Sadık Bora katıldı. Katılamayan başkanların mazeretlerini bildirerek bir dahi toplantıda buluşma sözü verdiler.
 
İSTİŞARE KÜLTÜRÜNÜ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ
 
Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Mesut Ekrem, İlçe teşkilatının kuruluşundan bu yana emek veren başkanlarla bir arada olmaktan mutlu olduğunu ifade ederek; "Hepimiz milletin bağrından çıkarak bu noktalara gelmiş insanlarız. Sizlerin cefasını çekerek 14 Ağustos 2001 de kurulan partimizin şuan itibariyle 10 milyon 720 üye sayısı ile dünyanın en büyük STK sı ve 81 milyon vatandaşın derdiyle dertlenen ,ayrıca 780 bin kilometrekare vatan toprağında nefes alıp veren ve hatta rıza-i ilahiyi düstur edinmiş tüm insalığın yardımına koşan bir dava haline gelmesinde sizlerinde büyük emekleriniz var. Emeklerinizden dolayı teşekkür ederim.  Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.İnşallah bu toplantıları daha sık ve istişare kültürünü ön plana çıkararak daha verimli hale getirmek istiyoruz.Katılan katılamayan bütün başkanlarıma tekrar teşekkür ediyorum" dedi. 
 
AK PARTİ BAYRAĞI HER ZAMAN DALGALANACAK
 
Tüm başkanlar adına Kurucu ilçe Başkanı Çoşkun Şimşek ise yönetimlerde görev alan arkadaşlarla zaman zaman bir araya geldiklerini kaydederek; "
‘Bizleri bir masa etrafında toplanmamıza vesile olan AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Mesut Ekrem’e , Belediye Başkanımız Bilal Soykan‘a ve toplantıya katılan tüm başkanlarıma öncelikle teşekkür ediyorum. Bu toplanlantıların belirli aralıklarla yapılması bizleri ziyadesiyle memnun edecektir. Siyasetin dışında en önemlisi bunu yapabilmektir. Bizler sabahlara kadar ipe bayrak zımbalayıp merdivenlerle sokak sokak bayrak asmış, bayraklara sarılarak uyuya kalmış ve araziden işe gitmiş, büyük büyük bidonlar içinde tutkallarla duvarlara afişler yapıştırmış, bir çok kardeşimiz o dönem bu çalışmalara katıldı. Hiç bir şey beklemediler.  Allah hepsinden razı olsun. Bizler de bu düşünceden uzaklaşmadığımız sürece AK Parti bayrağı her daim dalgalanacaktır.’’diyerek birlik ve beraberliğin önemine değindi.
 
TEŞKİLATIN HER KADEMESİNDE GÖREV YAPTIM
 
Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan da kuruluşundan bugüne kadar, hiçbir karşılık beklemeden çalışan emek ve gayret gösteren tüm başkanlara ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür ederek şunları söyledi; "Partimize hizmet etmiş ve bizlere daima destek olmuş, ülkemizin geleceği siz değerli genç arkadaşlarımla buluşmaktan çok mutlu oldum. Yağmur çamur,sıcak soğuk demeden,gelecek endişesi taşımadan hep yanımızda oldunuz. Seçimlerde destek verdiniz. Seçim sonrası çalışmalarınıza devam ettiniz. Gençliğimizin ve Akyazı’mızın sorunları ile ilgilendiniz. Ben de AK parti teşkilatlarının her kademesinde görev yapmış bir ağabeyiniz olarak, makam ve menfaat gözetmeden yapılan hizmetin değerini de tadını da iyi bilirim. Allah mükafatınızı muhakkak verecek ve bu aziz millet de sizi takdir edecektir. Bizler de inşallah her zaman yanınızda olacağız”
Marmara Göz
AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yaptı
Akgün Restoran Çorba
AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yaptı
AK Parti Akyazı İlçe Başkanlığı İstişare Toplantısı Yaptı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
ferhat 5 yıl önce2019-07-28 01:56:00

Kendini yönetemiyen elemanları görüyorum.

2
-0
Kayan tır yoldan çıktı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)