ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

Ak Belde AŞ ye İşçi Alındı

23-07-2019 13:32:07 - AKYAZI
Ak Belde AŞ ye İşçi Alındı

Birçok işçinin Çıkarıldığı Ak Belde A.Ş.’ye İşçi Alındı

Özgür Adımlar

Yaklaşık 20 milyon liralık borcu nedeniyle iflasa sürüklenen ve bu sebep gösterilerek çok sayıda işçinin çıkarıldığı Ak Belde A.Ş'ye AK Parti İlçe Teşkilatında görevli bir kişi işe alındı. 


Borçları nedeniyle iflasın eşiğinde bulunan, personel maaşlarının bile ödenmekte zorlanıldığı Ak Belde A.Ş'de tasarruf tedbirleri uygulandığı ileri sürülerek yaklaşık 26 işçi içten çıkarılmıştı. Tasarruf için işçi çıkarılırken Başkan Bilal Soykan'ın AK Parti İlçe Teşkilatı'nda çalışan E.D'yi işe aldığı ortaya çıktı.

Ak Belde A.Ş'de işçiler çıkarılırken partiden bir kişinin işe alınması kamuoyunda büyük tepki topladı.

Ak parti sekreterliğinde görevli E.D.’nin muhasebe müdürü yapıldığı Ak belde A.Ş. ‘nin başına ise Ak Parti eski İlçe Başkanı Feyzi Bora’yı getirmesi bekleniyor.

Öte yandan Bilal Soykan, meclis toplantısın yaptığı konuşmada, Ak Belde A.Ş'nin 20 milyon TL borcu olduğunu kaydederek; "Ak Belde gelir kaynağı Akyazı Belediyesi. Başka yaptığı iş yok. Sıcak yemek dağıtıyor. Bize fatura etmesi lazım. Bizim ona para ödememiz lazım. Ama ödeyemiyoruz. Çünkü ihaleye giremiyor, borçlarından dolayı. Aynı şekilde kiralık araçları var. Fatura edip para alamıyor borçlarından dolayı" demişti.

Başkan Bilal Soykan’ın Ak Belde A.Ş.’de maddi durumları gerekçe göstererek işçi çıkarması bekleniyor. 

Güven Yapı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
ADALET 5 yıl önce2019-07-25 22:31:04

Neden hep aynı şeyi yapıyorsunuz ? Neden bir öncekinden farkınız olmuyor ?Hep aynı zihniyet?Bir kerede yanıltın vatandaşı ...Neden insanları sınıflandırıp Akpartili olanlardan seçiyorsunuz? Bu arkadaşın diploması var mı ? Eğitimi var mı? KPSS puanı var mı ? İllaki Ak Partili olunca iyi olacağını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Bir önceki giden başkan AK Partili değil miydi ? Onun borçlarından yakınmıyor musunuz?Demek ki Ak Partili olunca iyisi olmayadabiliyormuş ne güzel örnek var önünüzde. Önemli olan vasıflı insan olması. Partisi değil. Artık biraz vicdanlı ve adil davransanız ne kadar güzel olur? Her yere kendi içinizdeki hiç bir vasfı olmayan, sadece sizinle oy için koşturan insanları doldurmayı bırakın iş yapacak pırıl pırıl gençler var KPSS kazanmış iş bekleyen ne cevherler var Akyazımızda.. Elon Musk 2020 yılında insan beynine çip takarak istediği yabancı dili konuşturacak teknolojiyi buldu, ama sizler hala nerelerdesiniz?Oysa eğitimli,hak eden insanlara fırsat verseniz bizde çok yol alırız.Güzelim Akyazımız yıllardır yerinde sayıyor, borçlardan saymaya da devam edecek ve zihniyet hala aynı....

0
-0
Umut Şensöz 5 yıl önce2019-07-25 10:31:54

Aylar öncesinde yerel haber sitesinde işçiler çıkırtılıyor ama yerlerine birileri alınırsa vay hallerine diye vay ki ne vay. Gerçek haber mi bilmiyorum ama gerçekse insanların akıllarıyla alenen alay edilen şu durumdan dolayı Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Adapazarındaki Davut Güloğlu konusu soğumadan böyle bir konu yazıklar olsun. Gerçi sizde haklısınız sayın başkan işten çıkartılan işçilerin büyük çoğunluğu da Hasan hocanın partiden mesai arkadaşlarıydı. Ye kürküm ye ama dikkat edin Allah çoluktan çocuktan çıkartır. Ülkenin geleceğiyle oynuyorsunuz birilerini 2 bin tl maaş ile işe aldık diyemi ülkeye zarar veriyoruz demeyin. Sizin gibiler yüzünden insanlar oy kullanırken karar veremiyor.

2
-0
turkiye 5 yıl önce2019-07-25 09:00:50

bu işler boyle

0
-0
ismail hancıoğlu 5 yıl önce2019-07-24 21:52:24

akp kurulduğu günden beri arkasında tik durarak yürümeye hep tevam ettim iş için gittiğim her zaman nekatif sözlerle geri çevrildim ama ne yazıkki kenedi içinden işçi almayı ihmal etmiyor sadece adalet ve dürüslük istiyorum

1
-0
Restoranı kurşunladılar
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)