İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

AHMET DURMUŞ’TAN ATSO’YA ZİYARET

01-06-2018 15:19:53 - AKYAZI
AHMET DURMUŞ’TAN ATSO’YA ZİYARET

S.S.Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Durmuş ATSO Başkanı Şinasi Bayraktar'ı makamında ziyaret etti

Özgür Adımlar

S.S.Akyazı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Durmuş Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı (ATSO) Z.Şinasi Bayraktar’ı ziyaret etti.

Nisan ayında yapılan ATSO seçimlerinde yeniden Başkan olarak seçilen Z.Şinasi Bayraktar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulunan Başkan Ahmet Durmuş, önümüzdeki süreçte İlçemiz ve Ülkemiz ekonomisi,ticaret ve sanayinin gelişmesi adına yapacağınız çalışmalar için başarılar diliyorum , dedi.

Akyazı TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bayraktar, Başkan Durmuş’a yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ilçemiz için uyum içerisinde çalışan bu iki kurum dün olduğu gibi bundan sonrada ortak akılla çalışmalarına devam edecektir. Esnafımız, tüccarımız, sanayicimiz ve Akyazı’mız için Başkan Durmuş ile birlikte istişarelere devam ederek ilçemizin gelişmesi için ortak çaba sarfedeceğiz dedi.

Akgün Restoran Çorba

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Sakarya-Sivas YHT seferi 4 Mayıs'ta başlıyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yasin Emlak