YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Adem Altun’dan Akyazı Haber’e Ziyaret

17-01-2018 11:16:25 - AKYAZI
Adem Altun’dan Akyazı Haber’e Ziyaret

Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun Akyazı Haber’i ziyaret etti.

Özgür Adımlar
Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun Akyazı Haber ofisini ziyaret ederek, önemli açıklamalarda bulundu. Altun, Akyazı’da spor alanında büyük projelere imza atılacağını duyurdu.
 
İlerleyen günlerde Orta Yaş ve engelli vatandaşlar için spor etkinliklerinin olacağını kaydeden İlçe Spor Müdürü Altun, Akyazı’da her yaş ve her kesimden insana spor yaptırmak istiyoruz. Yapacağımız projelerle sporu her alanda ilerleterek, ilçemizi başarıyla temsil etmek için çalışmalar yapıyoruz. Genç, orta yaş, engelli her kesimi kucaklayarak, vatandaşlarımızın sporu sevmesini amaçlıyoruz. Birkaç spor branşı ile ilgili seminerler düzenleyeceğiz. Şu anda devam eden voleybol turnuvasını izlemeye herkesi bekliyoruz.
 
KARAPÜRÇEK VE HENDEKTEN GELİP AKYAZI’DA LİSANS ÇIKARTABİLİRLER
 
Bir müjde daha vereyim. Karapürçek ve Hendekte futbol ve basketbol branşları hariç diğer spor dallarıyla uğraşan gençler lisans vize işlemlerini Akyazı’da yapabilecekler. Sporcu lisansı için gerekli her işlem Akyazı’da yapılabilecek. Yakın ilçelerde bulunan sporculara her konuda yardımcı ve destek oluyoruz. Spor ile ilgili yaptığımız projelerin ileride meyvesini vereceğine inanıyorum. İlçemiz spor alanında ismini dünyaya duyurmalı” ifadelerini kullandı.
Akgün Restoran Çorba
Adem Altun’dan Akyazı Haber’e Ziyaret
Marmara Göz

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden