Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Açıkta kalan öğrencilerle ilgili flaş gelişme İL Milli Eğitim Müdürü gece ilçeye geldi

15-09-2018 11:34:13 - AKYAZI
Açıkta kalan öğrencilerle ilgili flaş gelişme İL Milli Eğitim Müdürü gece ilçeye geldi

Akyazı'da yüksek puan almalarına rağmen istedikleri liseye yerleşemeyen öğrenciler için İl Milli Eğitim Müdürü geldi.

Hardal Burger Akyazı
Akyazı'da yüksek puan almalarına rağmen istedikleri liseye yerleşemeyen öğrenci velilerinin başlattığı eylemin haber alan Sakarya Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, velilerle görüştü. 
 
Liselere Geçiş Sınavı Yerleştirme sonuçlarının ardından sınava giren ve tercih yapan öğrenciler istedikleri liselere yerleşemeyince velileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde sorunun çözümü için eylem başlatmıştı.
 
Eylemlerini sürdüren veliler, sorunun acilen çözülmesi için İlçe Milli Eğitim Müdürü'ne ulaşmak istedi. Ancak veliler tüm girişimlerinden sonuç alamadı. İlçe milli eğitim müdürünün çözüm üretmemesi üzerine Velilerin eylemleri basına yansıdı. Konudan haberdar olan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, vakit kaybetmeden dün gece velilerle görüşmek üzere ilçeye geldi.  20.00’da Akyazı İlçesine gelen Durmuş velilerle yaklaşık 2 saat görüşme yaptı. İlçe milli eğitim müdürlüğünde yapılan görüşmeye basın mensupları alınmadı. 
 
 
Veliler, İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş'a çocuklarının mağdur olduğunu, İlçe Milli Eğitim Müdürü'nün kendileriyle ilgilenmediğini söyledi. 
 
Gece saatlerine kadar süren görüşmenin ardından İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş'un velilere, her öğrencinin kendileri için değerli olduğunu, bunun için de gece saatinde ilçeye geldiğini ifade ettiği öğrenildi. Ve sorunun çözümü için çalışma başlattığı öğrenildi. 
 
Öğrencilerin sorununun çözüleceğini belirtilen Fazilet Durmuş'un Akyazı Haber’e şu açıklamalarda bulundu "Öğrencilerimizin il içinde istedikleri okul türüne yerleşecekler. Bir okula yerleştik den sonra öğrencilerimiz Ekim ayının sonuna kadar her hafta, Ekim ayından sonra ise her ay başvurusunda bulunabilecekler. Boş kontenjan olması durumunda okul başarı puanı üstünlüğüne göre nakil işlemi gerçekleşmiş olacaktır. 9. Sınıf müfredatımız bütün okullarımızda aynı. Bizim görevimiz öğrencilerimizin yüzünde tebessüme vesile olmak ve onları mutlu olabilecekleri bir hayata hazırlamaktır. Konudan bilgim olur olmaz velilerimiz ve öğrencilerimizle görüşmek üzere geldim. Her öğrenci benim için değerlidir gecenin bu saatinde buraya gelme sebebimizde budur. Öğrencilerimiz mağduriyet yaşamamalıdır. “ dedi.
 
Afrika Eli
Açıkta kalan öğrencilerle ilgili flaş gelişme İL Milli Eğitim Müdürü gece ilçeye geldi
Sakarya Beton
Açıkta kalan öğrencilerle ilgili flaş gelişme İL Milli Eğitim Müdürü gece ilçeye geldi
Açıkta kalan öğrencilerle ilgili flaş gelişme İL Milli Eğitim Müdürü gece ilçeye geldi

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Minik Öğrenciler Ambulansları Yakından Tanıdı
1 / 15
HSK Temizlik Hizmetleri

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

HSK Temizlik Hizmetleri