Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

5 kişinin öldüğü havuz faciasında yeni gelişme

05-10-2021 19:36:44 - AKYAZI
5 kişinin öldüğü havuz faciasında yeni gelişme

Akyazı'da havuzda 5 kişinin elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetmesine ilişkin görülen davaya devam edildi.

Hardal Burger Akyazı
Kuzuluk Mahallesi'nde 23 Haziran 2017 tarihinde Kadir Kaya ve babası Mehmet Kaya'nın sahibi olduğu yüzme havuzunda elektrik akımına kapılan Davut Mert Kaliç, Gökay Yıldırım Geç, Nurullah Önlütürk, Kadir Kaya ve Mehmet Kaya hayatlarını kaybetmişti. 5 kişiye mezar olan yüzme havuzu ile ilgili açılan davada aralarında Akyazı Belediye Başkanı ve Kuzuluk eski Belediye Başkanı Bilal Soykan'ın da bulunduğu 6 sanığın yargılanmasına devam edildi.
 
Sakarya 1. Ağır Ceza Mahkemesinde bugün görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklar katılmazken, müştekiler ve taraf avukatları hazır bulundu. Celse arasında gelen belgelerin zapta geçirilmesi sonrasında tanı kolan iki kişiye söz hakkı verildi.
 
2014 yerel seçimlerinden sonra olay yerinde denetim yaptıklarını belirten zabıta görevlisi tanık M.Ö., “İş yerinde herhangi bir faaliyet yoktu. İş yerinin yoluna çakıl dökülmüştü. Daha sonra denetim olduysa ben katılmadım” dedi.
 
Zabıta görevlisi tanık S.O. ise, “2014’te ruhsat denetim için gitmiştik fakat iş yeri faal değildi. İş yerinin girişlerine moloz dökülmüştü, kapıları kitliydi, kimse yoktu” diye konuştu.
Söz alan müşteki ve avukatları, tanıkların beyanlarını kabul etmediklerini şikayetlerinin devam ettiklerini belirtirken sanık avukatları, eksik hususların giderilmesi talebinde bulundu. Görüşünü açıklayan cumhuriyet savcısı, eksik hususların giderilmesini istedi. Mahkeme heyeti ise kusur raporunun alınmasına karar vererek duruşmayı 27 Ocak tarihine erteledi.
Sakarya Beton

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Doğru söz 4 yıl önce2021-10-07 18:49:50

Bnm 2 mt merdivene korkuluk dşye ruhsat vermezler.adamın adamı olunca kaçak olana bile ruhsat verirler...adamın varsa heryere ruhsat alırsın...godomansan sormazlar bakmazlar bile..zenginlere ğozitif ayrımcılık uyguluyor belediye..arkan yoksa çatır çatır paranı alıyorlar.projene bakıyorlar...bir mt müsade etmiyorlar..sorumlu belediyedir..sorumlu sedaştır

0
-0
vadandaş 4 yıl önce2021-10-06 20:11:10

Kardeşim her şeyi belediye başkanımı yapacak sen gizli gizli iş yeri aç zaten bu iş yerine belli bir süreliğine ruhsat verilmiş daha sonra tatil at için belediyeye başvuru olmamış belediyenin haberi haberi haberi dışında birtakım proje değişikliğine gidilmiş bazı yerler değiştirilmiş tabii bu üzücü kaza meydana gelmiş burada belediye başkanının bir günahı yok tamamen ölen işyeri sahibinin suçu var tabii adam şu an ölmüş arkasından konuşmak yanlış

0
-0
Osman Dertlioğlu 4 yıl önce2021-10-06 19:03:30

Adalet önünde herkes eşit, ama bazıları dahada eşit.

0
-0
Adalet 4 yıl önce2021-10-05 23:24:37

Adaletin batsın dünya,bu dünyadaki tek adaletli olan şey, herkesin ölecek olmasıdır,,nokta...

0
-0
adalet yok 4 yıl önce2021-10-05 23:19:34

bu olay 4 yıldır neden aydınlanmıyor sebebi ne sorun mevcut belediye başkanın ismi geçmesimi? biz olsak şimdiye yediydik muhebbet ismi adalet kendisi ortada yok yazık vefat eden o gencecik canlara rabbim rahmet eylesin inşaallah

0
-0
Otomobiller çarpıştı: 4 yaralı
1 / 15
BELLONA (AVN Center)

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Kabul Sınavı