Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Ellidört Park

2018 TURİZM YATIRIM YILI OLACAK

12-10-2017 14:46:55 - AKYAZI
2018 TURİZM YATIRIM YILI OLACAK

Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan, ve belediye meclis üyeleri İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahit Ören’i makamında ziyaret etti

Hardal Burger Akyazı
Akyazı Belediye Meclis Üyeleri, Alim Gül , Kemal özten ve Abdulkadir Yıldırım ile birlikte İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Mücahit Ören'e nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette, İhlas Holdingin Akyazı Kuzuluk mahallemizdeki Termal Otel ve Devre Mülkleri yanında 2018 yılında yapacakları Turizm ve Termal yatırımları hakkında bilgi alış verişi yapıldı.
 
Akyazı’yı turizmde güzel bir konuma getirmek için çalıştıklarını belirten Belediye başkanı Hasan Akcan “ 2018 Yılı İhlas Holdingin Akyazı'da Termal yatırımlar ve yenilenme yılı olacağının karara bağlandığını öğrendik. Bu gelişmenin Turizm açısından ilçemize getirisi olacağına inanıyorum. Akyazı Belediyesi olarak bizim de en önemli hedeflerimiz arasında bulunan Hizmet Sektörü yatırımlarını önemsiyoruz ve bu uğurda çalışmalarımız devam ettiriyoruz. Termal, Doğa ve Yeşilliği ile ülkemizin ve özellikle bölgemizin önemli Turizm Destinasyonlarından olan Akyazı'mızı her yönden daha güzel bir konuma getirme arzusundayız. Sayın Ahmet Mücahit Ören bey'in şahsında, İhlas Holding gurubuna, çalışmalarında başarılar diliyorum. “ ifadelerini kullandı.
 
Ziyaret sonrası, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ahmet Mücahit Ören ile günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.
Akgün Restoran Çorba
2018 TURİZM YATIRIM YILI OLACAK
UB Group

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Başkan Yüce bu sözlerle veda etti
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden