Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

2 kişinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı

14-02-2020 14:26:38 - AKYAZI
2 kişinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı

Erenler ilçesinde 31 Ocak akşamı asker uğurlama konvoyunda 2 kişinin hayatını kaybettiği kaza anını araç sürücü Nurullah Özmert anlattı.

Özgür Adımlar
31 Ocak akşamı Erenler ilçesi Dörtyol Sanayi mevkiinde meydana gelen kazada, İstanbul istikametine giden 54 DN ** plakalı otomobil, Nurullah Özmert idaresindeki 35 TT *** plakalı otomobile arkadan çarptı. Nurullah Özmert’in kullandığı otomobilin arka kısmı parçalandı. Kazada sürücü Nurullah Özmert, Zafer Dirik, Hüseyin Doğukan Saraç ve İlker Kaçar yaralandı. Yaralanan 4 kişi 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. İlker Kaçar hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Yoğun bakımda tedavisi süren Hüseyin Doğukan Saraç ise dün yaşam mücadelesini kaybetti.
 
“KONVOYLA BİRLİKTE YAVAŞ YAVAŞ İLERLİYORDUK”
 
Asker eğlentisine katıldıkları arkadaşlarının konvoyunda meydana gelen trafik kazasında 35 TT *** plakalı otomobilin sürücüsü Nurullah Özmert yaşadıkları kazayı anlattı. Asker konvoyuna son anda katıldıklarını belirterek, “Asker konvoyuna katılmak son dakika çıktı. Araba kapıdaydı. Konvoy bizden önce çıktı. Askere giden arkadaş konvoya katılmadığım için tavır yaptı sonra İlker, Hüseyin Zafer ve ben konvoya çıktık. Defin ettiğimiz Hüseyin’in annesi kapıya geldi bize dikkatli gidin yavaş gidin diye konuştu. İlker benim yanıma oturdu. Zafer ile Hüseyin arkaya oturdu. Biz konvoya yetiştik konvoyla birlikte yavaş yavaş gidiyorduk. Kaza olmadan önce durup horon oynadık. Sonra İlker benim yanımdan arkaya geçti ve Hüseyin yanıma geldi. Kaza anını hatırlamıyorum” dedi.
 
ÖLDÜĞÜNÜ BANA SÖYLEMEDİLER
 
Hastanede sürekli arkadaşlarını sorduğunu ve arkadaşı İlker’in öldüğünü sonradan öğrendiğini söyleyen Özmert, “Hastanede sürekli arkadaşlarımı sorduğumda sen durumu en kötü olansın onların durumunun iyi olduğunu söylüyorlardı. İlker o gece vefat etmiş bana söylemeyi düşünmüyorlarmış. Köyden bir abimiz, ısrar sonucu bana söylediler. İlker’i görmek istedim ama cenazesini götürmüşler. Hastaneden izinli gelip defin ettik. Daha onun yokluğuna alışamadan Hüseyin kardeşim gitti.” dedi.
 
ALKOLLÜ SÜRÜCÜ EV HAPSİNDE
 
Nurullah Özmert kazaya sebebiyet veren sürücünün alkollü ve aşırı süratli olduğunu ifade ederek, “Ben bunların peşini bırakmayacağım. Bende alkol yoktu bizim arabada hiç kimsede alkol yoktu. Karşı tarafın arabasında videolarda alkol şişeleri gözüküyor onlarda 200 promil gözüküyor aşırı hızlı ve alkollü olmasalardı yavaş çarpsalardı kimseye bir şey olmazdı. Kazaya sebep olan sürücünün ev hapsi aldığını öğrendim.” dedi.
 
UB Group
2 kişinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı
UB Group
2 kişinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı
2 kişinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı
2 kişinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı
2 kişinin hayatını kaybettiği kazayı anlattı

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:
Benzin ve motorine zam geliyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran