Miray Çiçekçilik

Adres
Ömercikler Mahallesi. 8008 Sokak. (Nostalji Park Karşısı) Akyazı/SAKARYA
Cep Telefonu
0 544 814 27 56
Web Sitesi
Görüntüleme
7461
Kategorideki Özel Üyeler
Miray Çiçekçilik
Miray Çiçekçilik
Miray Çiçekçilik
Miray Çiçekçilik
Miray Çiçekçilik
Miray Çiçekçilik
Miray Çiçekçilik

Üstün Hizmet Kalitesiyle Miray Çiçekçilik
 
Miray Çiçekçilik 'Kendini ve sevdiklerini mutlu et! mottosuyla, kaliteli ve özel çiçekleri hizmetinize sunuyor.
 
Fark yaratmak istiyorsanız, gönderdiğiniz çiçeklerin de farklı olması gerekmez mi?
 
Günümüzde iletişim, tahminlerin ötesinde bir hızla gelişiyor; zaman ve uzaklık kavramları adete yeniden tanımlanıyor. Bu değişim, duygusallıklarımızı, hayal gücümüzle birleştirerek daha farklı bir gerçekliğe kavuşturmamıza'da fırsat veriyor. Uzakta olsalar bile, sevdiklerimize ulaşabilmek, sevinci acıyı paylaşmak, yaşama beklenmedik süprizler katmak varlığımızı hissettirmek artık o kadar kolayki.. Miray Çiçekçilik sizin yanınızda.
 
Çoğu zaman ümitsizce de olsa ulaşılmak istenen hayallerin yanında bulunan ve değerli müşterilerine bu hayalleri görünür yapmak için var olan Miray Çiçekçilik; el emeği göz nuru ürünleri beğenilerinize sunuyor.
 
Gün geçtikçe insanlar doğanın değerini anlamaya başlıyor. Yeşile duyulan özlem, evlerimizdeki bitki nüfusunu artırıyor. Yeşile duyulan özlemi dindirmek için Miray Çiçekçilik evlerinize konuk oluyor. Yaşam alanınıza uygun bitkileri, dekoratif çözümlerle size sunuyor. Yaşadığınız ortamı yeşillendirirken aynı zamanda bitkinizin dış görüşüne de özen gösteriyor.
 
AŞKINIZI EN GÜZEL ÇİÇEKLERLE TAZELEYİN!
 
Miray Çiçekçilik, piyasa değerinin çok daha altında sizlere üstün kalitede hizmet vermektedir. Kişiye özel,  ev hediyesi, bebek hediyesi, iş/terfi, doğum gününe özel bir çok özel günler de Miray Çiçekçilik indirimli fiyatlarıyla yanınızda..
 
MİRAY ÇİÇEKÇİLİK NE Mİ YAPIYOR?
* Gelin Arabası Süsleme
* Canlı Buket
* Yapay Çiçek
* Sukulent
* Gelin Çiçeği
* Canlı Saksı Çiçekler
* Orkide
* Söz, Nişan Çiçek
* Çikolata Süsleme
 
3 GÜN KALICI AÇIK PARFÜM ÇEŞİTLERİ 
 
Duygularınızı çiçeğe dönüştürmek isterseniz; Miray Çiçekçilik size en yakın yerde ve sizi en iyi hissederek, düşlediklerinizi gerçekleştirmeye hazır.
 
Hayatınızın en güzel günlerini, o günlere en uygun ve birbirinden güzel çiçeklerle donatmak için Miray Çiçekçilik'e gelebilir veya sipariş oluşturabilirsiniz. Miray Çiçekçilik aynı gün teslimatı gerçekleştirsin.
 
İnstagram : miraycicekcilik1
 
0 544 814 27 56
Ömercikler Mahallesi. 8008 Soka. (Nostalji Park Karşısı) Akyazı/SAKARYA