Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

Yorumlara cevap 2

2013-11-05 00:00:00
2765 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

Yorumlara cevap

NE İDÜĞÜ BELİRSİZ KİMLİĞİNİ AÇIKLAMAKTAN KAÇINAN KİŞİ

Senin ne dinin belli ne kitabın tek İncil’e ve tek olan Kur’an’a inanıyorum diyorsun bugün tek İncil yok bir kaç tane İncil var Hz. İsa (As.) gelen İncil’e bizde iman ediyoruz fakat onu değiştirdiler sen hangi İncil’e inanıyorsun belli değil.

 Kur‘an-ı Kerim’e inancın yok Kur’an-ı Kerim’i koz olarak kullanıyorsun eğer içindeki ahkâmı ilahiye ye iman etseydin böyle konuşamazdın Kur’an-ı kerim nazil olduktan sonra İncil’in hükmü kalkmıştır. Bundan da haberin yok,sen bir saldırgansın, ajansın, hayâsız edepsiz, terbiyesiz bir provokatörsün semavi dinlerden birine mensup olsaydın böyle terbiyesiz ölçüsüz ifadeler kullanamazdın ilmi ifadelerimiz karşısında sıkışınca saldırıya geçiyorsun ayetlerle hadisler çatışıyor diyorsun hadis-i şerifler Kur’an-ı Kerim’in hangi ayetleriyle çatışıyor tek bir tane gösterebilir misin kafaları karıştırmak için işkembeyi Kübra’dan atıyorsun benim okurlarım senin gibi kendini bilmezlere itimat etmez.

Cenabi hak, peygamber  kendiliğinden hiç bir şey söylemez, vahyedilenden başkasını demez Necm 3/4.kuranı kerime imanın olsaydı onu kabul ederdin sen hadisten ne anlarsın internetteki senin gibi birilerinin düdüğünü öttürüyorsun bu hadis-i şerifler ne zaman nerede hangi maksatla hangi şartlarda söylendi bilir misin bunu hadis araştırmacıları hadis Şarihleri tespit ederler sorularla islamiyet.com a bakabilirsin niyetin üzüm  yemekse.

Bugün internet üzerinden evli ve çocuk sahibi kadınlar koca bulup ailesini terk edip gidenler var, kocasıyla olur olmaz meselelerde kavga yapıp kocasını intihara kadar götüren kadınlar var, bu evlerde huzur olur mu? Sahibini tanımayan kötü huylu bir At’da böyledir.

Düşman;kadınları ve çocukları Müslüman orduya karsı kalkan olarak kullanır, onların arkasına sığınır (senin Kur’an-ı Kerim’in arkasına sığındığın gibi) Müslümanları öldürüyorsa tabi ki bende o zaman ateş acarım kim ölürse ölsün savaş dışında bir karıncayı bile öldürmeyiz. İslam’da koyun köpeği ve av köpeğinden başka kapıda köpek saklamak uygun görülmemiştir.

Şimdi bazıları köpekle yatıp köpekle kalkıyor sen bunlardan mısın? Cinler ekseri siyah köpek suretine girerler, benim peygamberim sav ümmetim yanlışta ittifak etmezler buyuruyor, müctehidlerin ‘’NASS’’ olmayan hususlardaki ihtilafları bunun içindir ve rahmettir. Sen bu meseleden anlamazsın ‘’NASS’’  ne demektir söyle bakayım ajan, ayet hadis olmayan meselelerde müctehidlerin ictihad etmesidir.

İmam-ı azam Hz.ne hiç kimse senin dediğin sözü söylemez onu sen uyduruyorsun be hain, Kâfir-un suresinin son ayetiyle sizin dininiz size benim dinim bana Allah katında tek din İslam’dır Al-i İmran suresi 19.islam dinine girme hususunda öne geçen ilk muhacirler ve Ensar ile onlara güzellikte tabi olanlar var ya, işte Allah (C.C) onlardan razı onlarda Allah (C.C) razı olmuştur tevbe 100. bunlara tabiin tebe-i tabiin derler biz bunların yolundayız. Bu zevat-ı kiramı sıfır görenleri biz de çift sıfır görürüz, selam hüda’ya tabi olanlara olsun.

 


Benim kimlerle gezdiğimi kendisine sebep edinen kişi , kimlerle gezeceğimi sana mı soracaktım. İş icabı olabilir senin karnının ağrısı başkadır. Gel de anlat karnının ağrısını.  Benim peşimde namaz kılman caizdir. Ama galiba çok zamandır camiye uğramadınız. Ben kıldırmıyorum talebelerim kıldırıyor. Sizin de beş vakit namaz kılmanızı cenabı haktan dilerim.


Bu yazı Akyazı Haber tarafından Yoruma kapatılmıştır.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

UB Group