Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

Yine Tam İsabet!

2013-01-10 00:00:00
3208 OKUNMA

Halil AKAN

Öncelikle tüm gazete ve medya camiasının “çalışan gazeteciler gününü “ kutlar kendilerine iş hayatlarında başarılar dileriz. Doğru ve tarafsız habercilikten Allah ayırmasın diye de duamızı ekleyelim. %100 tam isabet başlığımız haklı gururumuzun karşılığı bir önceki yazımızı arşivden tıklayarak okuyabilirisiniz. Orada önerdiklerimizde yine yanıltmadı bizi yüce yaratan. Biz dövizde her yükselişi tl’ye dönüşte bir fırsat olarak düşündük. Euro/dolar paitesinde euro’dan yana olduk. Düşüşlerde verin dolarları alın euroları dedik. Altın için söylenenlere kulak asmayın altın yükselecektir özelliklede yazımıza yorum ekledik bu seviyeler kaçırılmamalı şubat ABD ve Avrupa ülkeleri için iyi geçmeyecek ve altın yeninde talep görecek dedik.

Kısaca hatırlayalım dolar 1.79 idi şuan 1.76; euro/dolar 1.28 lerde idi şuan 1.3250( dahası devam eder), altın ons olarak 1640$’da idi şuan 1677$ peki fırsat bitti mi? Hiçbir zaman fırsatlar bitmez biri giderse sabırla beklemeyi biliyorsak bir başkası gelir. Tek şart uyanıklar trenden inerken biz binmeyeceğiz. 

Şimdi doların tl ile düşüşüne MB heran alım müdahalesinde bulunabilir. euro yu satma vakitlerindeyiz 2.340-2.360-2.380 taki 2.480 lere kadar bozdurup bekleyebilirsiniz. Yine euroyu .13340 ı geçerse 1.480 ler gibi verip dolar alabilirsiniz. Bu yükseliş kalıcı olmayacaktır idye düşünmekteyim. Altın ise bir 1695 i geçmekte özelliklede 1704’ü yukarı geçmekte zorlanacaktır lakin 1530-1650 aralığı ons bazında 49600-53000 aralığı dolar bazında, 89-94 aralığı tl bazında alım için uygun gözükmekte. Tabiî ki bunlar bundan öncekilerde olduğu gibi kişisel fikirlerimiz yatırım önerisi değildir.

U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGIKAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULUTARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VEBU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDEARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILEMUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDESUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYAYORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALIDURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECEBURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLISONUCLAR DOGURMAYABILIR.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran