ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

YILBAŞI GECESİNİ BEN DE DEĞERLENDİRECEĞİM

2017-12-29 17:39:55
1771 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

İster Hicri deyiniz ister Miladi.Sonuçta,yaklaşan bir yılbaşının hazırlıklar yapılıyor.

Devlete bu kadar pahallıya malolan başka bir etkinlik gösteremezsiniz. On binlerce polis; içki içenleri,kumar oynayanları,yarı çıplak,salya-sümük kadın ve erkeklerin harmanlandığı, ”dikey tatmin” sahnelerinde sabaha kadar görev alacak.Kendinden geçenleri,yerlerde sürünenleri ve ne kadar anormal insan varsa ;hepsini evlerine kadar bu devletin araçlarıyla götürecek.

Benim vergilerimle görev yapan polisime,yapılan bu bir nevi bu işkenceyi asla kabullenemiyorum.Devletin araçları ve tonlarca yakıtın parası benim cebimden çıkıyor.Ben evimdeki musluğu açtığım zaman 4,elektriğin düğmesine bastığım zaman 6 çeşit vergi ödüyorum.Diğer bir sürü vergi kalemlerini de siz hesap edin.Bu zararlı,asalak ve topluma yük olan insanlar için;yapılan harcamaları asla içime sindiremiyorum.

                                                                                                                                                                        Kendinive yaratılış gayesini unutarak, değerlerimizle örtüşmeyen, insan hayatına katkısı olmayan bu gayrimeşru tutum ve davranışları sergilemek,bir Müslüman’a ve bu duruma izin veren "Milli ve Yerli" olduğunu bildiğimiz bu Hükümete asla yakışmaz.

Yeni bir yıla adım atılacağı bu zamanda; başka kültürlere, başka dünyalara ait yılbaşı eğlenceleriyle israfa dönüştürülmesi ne kadar acı bir durumdur. Sevap-günah, hayır-şer konularında muhasebe yapılması gereken saatlerin, emek harcamadan zengin olmak arzusuyla,başına "milli" iliştirilen piyango gibi şans oyunlarıyla heba edilmesi asla doğru değildir.

Anayasamızda “Gençliğin ve Ailenin Korunması” hususunda çeşitli maddeler var.Gençliğimizi ve aileleri felakete sürükleyen bu yılbaşı kutlamaları ile ilgili etkinlikleri,anayasal çerçevede yeniden gözden geçirilmesi, bu Hükümetin görevi değil mi? Her fırsatta “Yerli ve Milli” olduğunu ifade eden ve bizim de takdir ettiğimiz siyasi irade,bu pisliklere ne zaman son verecek?

Ben de bir Müslüman olarak,yılbaşı gecesinde hazırladığım bir programı icra edeceğim inşallah.Bu programımı icra ederken,Devletime bir kuruş masrafım olmayacak.Milletçe duyulan bir heyecanın mahsulü olan Ak Parti,bu önemli konuya bir el atsın,o bize yetecektir.Dünya'ya kafa tutan bir lider için,bu teklifim enfiye olsa gerek.

                                                                                                                                                                            YüceRabbimiz, ömrümüzün kalan kısmını geçen kısmından daha hayırlı ve bereketli yaşayabilmeyi bizlere nasip eylesin. Hesabını veremeyeceğimiz bir hayat yaşamaktan hepimizi muhafaza eylesin.Amin.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Cumhurbaşkanından Sakaryalı Efe Yağız'a övgü
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden