Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

Yıl sonu yaklaşırken piyaslar!!!

2011-12-19 00:00:00
2680 OKUNMA

Halil AKAN

Yıl sonu yaklaşırken piyaslar!!!
 
 
 
Evet, sevgili okurlar bir yılı daha geride bırakmak üzereyiz, sayılı günler kaldı 2000 milenyum derken 2011 de geride kalacak adım adım yaklaşan bir son bu Allah cümlemizi hayırlı amel ve hayırlı ölümle ödüllendirsin. Gelelim konumuza altın olsun döviz olsun alım noktasında dikkatli olun satımı tercih edin demiştik. Şuan yine aynı resim görünmekte. Şimdi tek tek ele alalım.
 
 
 
Döviz cephesinde ben alacak olsam euroyu tercih ederdim doları ise satma seviyem olan 1.89 özelliklede 1.9120 gibi satar düşmesini beklerdim. Doları 1.88 ve üzeri kademeli olarak satabilirsiniz. 1.92’yi kıramaz gibi geliyor bana çıkışları cılız. Düşüşlerde önce 1.82 burası aşağı geldi mi 1.74 leri beklemek doğru olur. Euro da ise 2.420-2.440 aralığı kısa vadeli alınabilir 2.420 aşağı kırılmadıkça yön yukarı. Bunlar kısa vadeli yapılabilecek hamleler. Paritede düşün devam edeceğini amma bir noktadan sonra yine yükselişe geçeceğini tahmin etmekteyim. Düşüşler 1.2780 önemli orası geçilirse 1.24 burası da geçilirse 1.22 oda kırılırsa kritik 1.19 seviyesi var ben düşüşleri bekleyip alım yapmanın doğru olacağını düşünmekteyim.
 
 
 
Altına gelince, çok kritik bir yerde altın alacakların bir yılı göze almasını öneririm. Ben altında bahsi edildiği gibi bir anormal çıkış beklemiyorum. Keşke ons 1.740-1.750 olsa da satsam diyorum. Bu arada 1565 önemli ons burayı aşağı kırarsa 1545 i bekleyin burası da kırıldı mı? 1450 buda mı geçildi 1200 hatta 1100 dolara kadar gerileyebilir. Ben altın almaktan korkarım ama cesareti olan buralardan da alabilir. 102 tl ve üzeri tl bazında bence altından çıkılabilir seviyeler bunu daha öncede yazmıştım. Soru ve görüşleri olanları mail yolu ile de sorularını yollayabilirler. Şimdiden gelecek yılın size tüm İslam alemine hayırlar, huzur ve bolluk getirmesini yüce Allahtan niyaz ederim.
 
 
 

 U Y A R I
BURADA YER ALAN YATIRIM BILGI, YORUM VE TAVSIYELERI YATIRIM DANISMANLIGI KAPSAMINDA DEGILDIR. YATIRIM DANISMANLIGI HIZMETI SERMAYE PIYASASI KURULU TARAFINDAN YAYIMLANAN SERI:V, NO:52 SAYILI `YATIRIM DANISMANLIGI FAALIYETINE VE BU FAALIYETTE BULUNACAK KURUMLARA ILISKIN ESASLAR HAKKINDA TEBLIG` CERCEVESINDE ARACI KURUMLAR, PORTFOY YONETIM SIRKETLERI, MEVDUAT KABUL ETMEYEN BANKALAR ILE MUSTERI ARASINDA IMZALANACAK YATIRIM DANISMANLIGI SOZLESMESI CERCEVESINDE SUNULMAKTADIR. BURADA ULASILAN SONUCLAR TERCIH EDILEN HESAPLAMA YONTEMI VE/VEYA YORUM VE TAVSIYEDE BULUNANLARIN KISISEL GORUSLERINE DAYANMAKTA OLUP, MALI DURUMUNUZ ILE RISK VE GETIRI TERCIHLERINIZE UYGUN OLMAYABILECEGINDEN SADECE BURADA YER ALAN BILGILERE DAYANILARAK YATIRIM KARARI VERILMESI SAGLIKLI SONUCLAR DOGURMAYABILIR

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran