Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TURİSTİK GEZİ BODRUMDA BİTTİ

2019-11-28 16:47:36
5146 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor'da Suat Kaya dönemi resmen sonra erdi. Benim kafamı en çok karıştıran açıklaması Etimesgut maçı sonrası "Bamdırmaya Turistik seyahate gitmiştik" sözleri olmuştu. Bir teknik adam oynattığı oyunu, takımını bu kadar hafife alamaz. Hele ki bu takım Sakaryaspor ise. 
 
O saatten sonra Suat Kaya'ya bakış açımda nitekim değişti. Zaten oynattığı futbol da hiç umut vermiyordu. Takımda bireysel olarak iyi isimler olsa da bir bütün anlamında hala oturmuş bir oyun stilimiz yok. Her hafta değişen kadro, farklı oyun tercihleri derken iyi kötü bu zamana kadar geldik. Kadro tercihlerinde bazı zorunluluklar olsa da Sakaryaspor'un oynadığı futbolun kimseyi tatmin etmediği bir gerçek. Yaşanılan bu süreci değerlendirdiğimizde yönetim, takım ve taraftar açısından yine az zararla kapattığımızı düşünüyorum. Sadece Sakaryaspor camiasında yaşanan bu sıkıntıların her ne olursa olsun bu kadar gün yüzüne getirilmesine anlam veremiyor ve eski yönetimin beceriksizliği ve iş bilmezliği olarak nitelendirerek geçiyorum. 
 
Cumhur Genç ve ekibiminin gelmesiyle Sakaryaspor'un gerçek vizyonuna kavuştuğunu dile getirebilirim. Yönetimdeki özgüven ve tabiri caizse iş bitiricilik gerçek bir takım yönetimini bizlere gösteriyor. Gerçekten 3-4 aydır bir yönetim bile göremiyorduk. Takım için alınan radikal kararlar, ekonomik girişimler ve projeler ile geleceğe yeni bir umutla bakabiliyoruz. 
 
Yeni gelecek teknik direktör ve devre arası yapılacak olan kadro dizayn ile birlikte bu sezon da yarışa tutunacak, yine play-off'un iddalı bir takımı olacağımızı düşünüyorum. Her şeyi bir kenara bırakıp bu yeni başlangıçla futbola odaklanırsak başarının da kaçınılmaz olduğunu ifade edebilirim.
 
Özetle Turistik gezi Bodrum'da bitti.
 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran