ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TOPLUMSAL HAFIZANIN İSYANI

2016-07-15 19:25:58
1522 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

HÜKUMET YETKİLİLERİNE SESLENİYORUM

İkinci Dünya Savaşı sonunda, ömür boyu cezaya çarptırılan Hitler'i bilmeyeniniz yok.Bu adam ve subaylarına,hiç kimse ile; hatta birinci derecedeki yakınları ile bile görüşme müsaadesi verilmemişti.
 
Yetmedi,nüfus kütüklerinden kayıtları silinmişti.Ölünceye kadar hücrelerde hayatlarını sürdürmüşlerdi.
****************************************************************
Bir ada düşünün.Tam bir tatil mekanı.Havadan ve deniz altından, bebek katili Abdullah Öcalan'ı koruyan onlarca devlet memuru görev yapmaktadır.
****************************************************************
Bu katil, istediği zaman akrabaları ile,yabancı diplomatlarla,siyasilerle,basın mensuplarıyla ve daha düne kadar da Hükümet mensuplarıyla görüşüyordu.Televizyonu ve belki de evimizde bulamadığımız daha bir çok hizmet ürünleri ile donatılmış bir mekanda yaşamaktadır.Ve işin en acı tarafı da,tüm bu sıraladığım hizmet ve harcamalar, benim vergilerimle tedarik edilmektedir.
****************************************************************
Sayın Hükümet sorumluları.Sayın Cumhurbaşkanım.Bir Ak Partili olarak size sesleniyorum.Binlerce vatan evladının toprağa düşmesine sebep olan,çocukları yetim,kadınları dul,anne-babaları yasa boğan bu merhametsiz ideolojinin mensubu şerefsizine;Hitlere ve onun subaylarına uygulanan müeyyidelerin aynısını istiyorum.Hem de çok istiyorum.Sessiz yüreklerimizdeki vatan,bayrak,din aşkı mührünü;bozuk mürekkeplerin istilasından kurtarın diyorum.Bu caninin "Sayfiye Tatili" bitsin artık.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Avukata saldıran sanıklara 10 yıl ceza
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)