YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

TEŞEKKÜRLER MERAL AKŞENER

2016-10-20 18:40:54
4346 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Meral Akşener’in,MHP’de başlattığı “Partiyi Ele Geçirme” hareketini çok önemsiyorum.Akşener hanım,rüzgardan enerji elde etmek istedi.Ancak rüzgara kapıldı.Dolayısı ile,MHP’nin genetik ruhuna kavuşmasına sebep oldu.

Bu meselenin akabinde MHP ve Bahçeli,Ak Parti’ye yaklaştı.Her iki partinin ortak sıkıntıları var.Nedir bunlar? Bu partilerin içinde halen faal olan FETÖ’cüler var.Bunlar partilerinden 

ayrılamıyorlar.Çünkü,ayrılsalar başlarına gelecek felaketin farkındalar.

Ak Parti ve MHP de,bunları ihraç edemiyor.Çünkü, parlamentoda ve belediye meclisi üyeliği açısından dengeler bozulacak ve sıkıntı oluşabilir .”Yukarı tükürsen bıyık,aşağı tükürsen sakal” misali.Bu aşamada, bir satranç hamlesinin ustalığı gerekli.Nedir o?

O da şudur:1-İlk itapta başkanlık sisteminin getirilmesi.Bu iş tamam.Referanduma gidilecek.Sayın Erdoğan Devlet Başkanı.(Bahçeli’ye Teşekkürler)

2-Ak Partiden kriptocular,MHP’den de kriptocuların yanı sıra, diğer muhalif hizipler temizlenecek şekilde erken seçim listeleri hazırlanacak.

3-Akabinde ,kesinlikle erken seçime gidilecek.Ve Ak Parti çok güçlü bir oranla meclise girecek.MHP temsil kabiliyetini artıracak.HDP sahneden silinecek.CHP için bir şey demeye gerek yok.

4-Ve son merhale:Mükemmel bir anayasa.

5-Güzel şeyler olacak.

Not : ”Ak Parti,neden içinde ki FETÖ’cülere dokunamıyor?” sorusunu soranlara da,cevabımız oldu.. Acele işe şeytan karışır.Siyasetin yer ve zaman mefhumunu herkes kestiremez.Siyasette her zaman ,iki kere iki dört etmez.Siyasette çoğu zaman kusurlu elmas da olabiliyorsunuz.Ama kıymetli bir çakıl taşı asla.Bilmem anlatabildim mi?Ak Parti Akademisinin faydaları bunlar.

 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup