Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TEK EKSİK TARAFTAR

2022-01-20 11:13:54
1918 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Yeni yılın ilk köşe yazı ile yeniden birlikteyiz. Sakaryaspor hafta sonu kritik bir üç puanın sahibi oldu. En yakın takipçilerimizin puan kaybetmesi bu galibiyeti daha da değerli kıldı. Namağlup ünvanı devam ederken ligin ikinci yarısına da kazanarak başlamak takımdaki özgüveni tazelediği düşüncesindeyim. Takımdaki birlik beraberlik sahaya tam anlamıyla yansıyor. Keşke taraftarımız da bu birlikteliğe daha çok ortak olsa.
 
Maça değinecek olursak ilk devre topa sahip olan bir Sakaryaspor vardı. Fakat An Zentrum Bayburt Özel İdare Spor sahasına iyi kapandı. Yeşil-Siyahlı ekimize neredeyse hiç boşluk bırakmadı. Golcülerinin olmaması onları biraz defansif oynamaya zorlamış olabilir.  Nitekim en golcü oyuncuları İbrahim Alan ile yollar ayrılmıştı. Bir diğer golcü Uğur Mustafa Türk'ü de gönderince hücum düşünen bir Bayburt sahada göremedik. Böyle bir oyun anlayışı karşısında Yeşil-Siyahlı ekimizde  pozisyon üretmekte biraz sıkıntı yaşadı. İlk devre sonlarına doğru Onur Karabak ile bir fırsat yakaladık ama maalesef değerlendiremedik.
 
İkinci devre ne olursa olsun kazanmak için bir formül üretmeliydik. Ercüment Coşkundere'nin oyuna müdahalesi ile daha baskılı futbol oynamaya başladık. 59. dakikada oyuna giren İrfan Akgün ve Tahir Babaoğlu oyuna biraz tempo getirdi. Oğuz Kocabal'ın defans arkasına muhteşem asisti ve Tahir Babaoğlu'nun fırsatçılığı ile golü bulmayı başardık. Oğuz Kocabal  bir benzer asisti Kahramanmaraş maçında Oğuz Yıldırım'a da yapmıştı. Golü bulunca biraz rahatlayan temsilcimiz maçın sonlarına doğru iyice yorulan Bayburt defansı karşısında ikinci golü bularak maçın skorunu tayin etti.
 
Maçta dikkatimi çeken iki ayrı olay var. İlki taraftarımızın hala yeterli ilgiyi göstermemesi. Bu takım maça gelmeniz için daha ne yapmalı? İkicinsi ise numaralıya gelen bir grup taraftarımızın oyuncularımızı kötü eleştirmesi. Oyundan çıkan Serkan Odabaşoğlu'na böyle söylemlerde bulunmanız takıma katkı sağlamaz. Sahadaki herkes Sakaryaspor için mücadele veriyor. Unutmayın!
 
Eminim sizde namağlup liderliğin keyfini yaşarken en yakın takipçimiz 1461 Trabzon Futbol Kulübünün sekiz puan önünde yer almaktan ayrı bir mutluluk duyuyorsunuzdur.
 
Saygılarımla
 
 
Tacettin Furuncuoğlu 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran