Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

TAYYİP ERDOĞAN’I SUÇLAYAN VAHŞİ CAHİLLER VAR

2016-10-07 14:46:14
2215 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Münafıklar,kafirlerden daha tehlikelidir.Bu nedenle, cehennemin en alt tabakasında yanacaklar.Bu namussuzlar,peygamberimiz döneminde bile camiye gelir,ön saflarda yer tutar ve Müslümanlardan,görünürde hiç farkları olmazdı.Sayıları 12 idi.
 
Peygamberimize,Allah Teala tarafından bu 12 münafığın isim listesi nazil oldu.Hazreti Ömer bile tedirgin oldu.”Acaba ben de o listede var miyim?” diye.Sonra gerekli tedbirler alındı.Düşünün bir kere.Koskoca peygamber bile, münafıkları ilk etapta fark edemedi.Çünkü bunlar,pirincin içinde ki beyaz taşlar gibiydiler.
 
Alman Başbakanı ,Sosyal Demokrat Willy Barandt’ın yanında çalışan 20 yıllık sekreteri casus çıkmadı mi?
Mısır Cumhurbaşkanı Enver Sedat’ı bir suikast sonucu öldüren yakın koruması değil miydi?
 
Hazreti Hasan’ı,Muaviye’nin oğlu Yezit ile evlenme ve yüklü para vaadi karşılığında satan ve Yezit’e öldürten kimdi?Bilen var mi?Ben söyleyeyim:Hasan’ın karısı.
 
Tarih bu örneklerle doludur.Ama unutmayalım beyler.Her "şer"de bir hayır vardır.Allah öyle buyuruyor.Eğer 15 Temmuz İşgal Hareketi olmasaydı,FETÖ münafıklarını bu ülkeden 30 senede temizleyemezdik.Tıpkı 12 münafığın listesini,Allah Teala’nın gönderdiği gibi.
 
Tarihsel olaylar,bin yıl geçse de,nasıl da birbirine benziyor.Senaryo aynı.Plan-projeler aynı.Düşmanlıklar aynı.Sadece figüranlar değişik.
Bu nedenle lütfen saflarımızı iyi belirleyelim.Parti-pırtı işlerini bırakalım ve vatanımızın temel dinamiklerine sahip çıkalım.Mutlaka akıllı olmak zorundayız.Akıllı olmak yetmez.Aklımızı iyi 
kullanmalıyız. Makalelerimize,yorumlarımıza ve paylaşımlarımıza mutlaka dikkat etmek mecburiyetindeyiz. Hükümete “Laf Çakma” zamanı değil.Bilinç altına esir olmamamız gerekir.Ve son bir cümle:En Tehlikeli Vahşi,Eğitilmiş Vahşi İnsandır.Bu vahşilerin algı operasyonlarına kanmayalım lütfen....Yalnız Allah’a emanet olunuz.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks