Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

ŞU İKİ ZÜMREDEN,ŞEYTANDAN KAÇARCASINA KAÇINIZ

2018-10-13 10:33:56
2607 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Bir kuruluş,yapılanma,teşkilat,şirket ve aklınıza gelebilecek sosyal bir faaliyet.Ya da Devlet Yönetim rejimi..Sivil toplum kuruluşu…Örnekleri artırmak mümkün.
 
Bu saydığım ve sayamadığım herhangi bir kuruluşun önüne “Atatürk” ve “İslam” kelimesi gördünüz mü;anlayın ki,sizi bekleyen bir tuzak var.Bu iki ambalaj malzemesi çok tehlikelidir.Kuzu postuna bürünmüş kurt misali.
 
Daha önce de yazdım.Atatürk’ten ve Kutsal Dinimiz İslam’dan nemalanan birçok istismarcılar var.Ortalıkta dolaşan bir sürü üç kağıtçı,sahte,namusuz ve haysiyetsiz insanlar var.Bunlara kesinlikle itibar etmeyiniz.
 
İsterseniz, biraz tarihi karıştıralım. Emeviler,Abbasiler,Selçuklular ve Osmanlı Devleti.Bunlar İslam anlayışı ile yönetilen çok önemli devletlerdi.Ama dikkat ediniz;hiç birinin önünde “İslam” kelimesi yok.Dini terimleri barındıran hiçbir işaret de yok.
 
Önderimiz Hazreti Muhammed (s.a.s) devlet kurdu.Ve bu devletin adını “Asr-ı Saadet” koydu.
 
Neden böyle oldu? Elbette ki,bu prensibin çok önemli bir sebebi vardır.O da şu:Devletleri,teşkilatları ve her türlü yapılanmaları,insan yönetir.İnsanoğlu “Şaşar-beşer” dir. Hata yapabilir..Yanlış da yapar,suç da işler.İşte bu durumda;kötü niyetli kişiler bu yanlışları,hataları ve muhtemel suçları,Atatürk’e veya güzel dinimiz İslam’a maleder.
 
Bu nedenledir ki,her zaman dillendiriyorum. İslam’a en büyük zararı verenler,Müslümanlardır. Atatürk’ü insanlardan nefret ettirenler de, Atatürkçülerdir. "Atatürk'ün askerleriyiz" bağırıyor. ABD'nin ve diğer düşman ülkelerin askerliğine;hatta generalliğine soyunuyor.Ajanlık yapıyor. ABD'nin bayrağını öpüyor.Kaçak yapısı belediye tarafından yıkılmasın diye,çatıya Atatürk'ün posterini asıyor.Her türlü pisliği,yüz kızartıcı suçu işliyor,sonra da göğsünde Atatürk fotoğraflı tişortu giyip "Atatürkçüyüm diye bana saldırıyorlar" şeklinde kendini savunmaya çalışıyor.
 

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Serdivan'da iki genci vurmuştu, yakalandı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden