Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Stratejimiz Ne ?

2016-10-07 15:31:29
2608 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

 
 
Bir önceki yazımda strateji üzerinde epey durmuştum. Teknik Direktörün kadro tercihi kulübün Türkiye Kupası'ndan vazgeçişi üzerine fikirlerimi beyan etmiştim. Futbol ve oyun üzerine yorumlar yaparken bu hafta açılan pankartla sanki kontradan gol yemiş gibi oldum. "Dünya 5'ten büyüktür... T.C Başkanı Recep Tayyip Erdoğan" yazılı pankartla sahaya çıkan Sakaryaspor ülke gündemine pat diye oturdu. Sosyal medya kimi kesimden eleştiri alırken kimi kesimde destekledi. Fakat "T.C Başkanı " ibaresi oldukça kafaları karıştırdı. Zaytung'un "Ligin bitimine 8 ay kala Sakaryaspor  ligde kalmayı garantiledi" haberi aslında durumu çok iyi özetliyor. Kulüp başkanı İsmail Gürses pankartın siyasi bir amacı yoktu dese de ben o kadar masum karşılamıyorum. Peki Futbol'da siyaset varmı?  Elbette var. Ülkemizde siyasetin olmadığı bir şey varmı ben emin değilim. Zaten Sakaryaspor'un bu durumda olması da bir siyaset ürünü değilmi?  Tüm şehir biliyor geçmişte takımın neler yaşadığını, Park 54 projesi ile kulübün kasasına giren paraların o zaman ne tarafa kaydırıldığını. Sahi şuanda Çark Caddesi ve çevresindeki otopark ücretleri kulübe gelir sağlıyor mu? Sakarya Atatürk Stad'ının arazisini almak için Sakaryaspor iflasa sürüklenmedimi ? Rüstemler Tesislerinin birdenbire ödenmeyen elektrik borçları çıktığınıda hatırlıyorum. Peki Sakaryaspor'u bu hallere getiren o zamanki belediye yönetimi değilmi? Şimdi tekrar ayağa kaldıran kim? Erdoğan 3 yıl önce Sakarya mitinginde Yeşil-Siyahlı ekibi daha üst liglerde görmek istiyoruz demeseydi Ayşenur İslam 2 yıldır bize destek verecekmiydi?  İlçe belediyeleri geçen sezon olduğu gibi kombine alma yarışına girecekmiydi? Toçoğlu takımın üstüne bu kadar titreyecekmiydi ?
 
Bu soruların cevabını her birey kendi bulmalı.  Ama şunu unutmayalım herkes bu takıma sırtını döndüğünde tek sahip çıkan asil taraftarıydı. Taraftar çıkıp başkan olmasaydı bir efsane küllere karışmış olacaktı.
 
Şimdi yeni vizyon belirlendi yeni bir hedef koyuldu. Diriliş parolası ile yola çıkıldı. Takımla birlikte şehir yeniden bütünleşti. Tabikii destek alıcaz belediyemizden hükümettimizden ama bunu kimsenin gözüne sokmamıza gerek yok. Kaş yapalım derken göz çıkarmamak lazım. Durduk yere şimdi Chp Sakarya Milletvekili'nin meclise sunduğu dosya ile uğraşacağız. Hiç derdimiz yokmuş gibi yeni bir tane daha edindik. Malesef  sonuçlarına hepbirlikte katlanacağız...
 
Bu cefakar taraftarın mücadelisine direnişne gölge düşürmeye kimsenin hakkı yok. Küllerimizden doğuyorsak özümüzü unutmadan Sakaryaspor'a yakışır şekilde yolumuza devam edelim.
 
Saygılarımla
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran