Aydın Metal
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Ellidört Park

SON KARTLARINI OYNUYORLAR

2015-10-05 00:00:00
1926 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

İttihat Ve Terakki. Osmanlı Döneminde faaliyet gösteren bir parti. Osmanlı'nın, dolayışı ile Müslüman Türk aleminin en acımasız ve en imansız düşmanları olan devletler, bu partiyi kullanarak  bir çok operasyonlar gerçekleştirdiler.

Bu gün de, aynı düşünce ve zihniyetin uzantılarını ve bunların Türkiye üzerinde yapmaya çalıştıkları tahribatları görmemek mümkün değil. Sadece figüranlar değişti. Temel yapı aynı. Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak veya emir altına almak. Şu anda var olan toplu saldırılar, tarihten gelen bir zihniyetin tezahürüdür. Bizi üzen asıl unsur;yerli,milliyetçi,mukaddesatçı ve muhafazakar diye iddiası olanların bu kumpasa alet ve ortak olmalarıdır.
Kendi silahını yapan, maddiyatı ve teknolojisi güçlü ,Yeni Türkiye’nin tüm reflekslerini hesap edemeyen bu çevreler yanılıyorlar. Artık milletin iradesine ipotek koyarak devre dışı bırakmanın ayak oyunları para etmiyor. Kendi ayakları üzerinde duran bu güzel vatanımıza yapmaya çalıştıkları manevralar eskisi gibi tutmuyor elhamdülillah. Hırçınlıkları, huzursuzlukları, saldırgan olmaları, hakaret ve küfür bataklığına batmalarının sebebi budur.
Bu şer odakları ve onların yerli iş birlikçileri için mukadder olan, sıfırı tüketmek ve hızla bitiş noktasına doğru yol aldıkları bir gerçek. Günahları ve sıkıntıları artsın diye, kaderin onlara verdiği bir fırsatın günlerini yaşıyorlar. Yani son kartlarını oynuyorlar.

Önümüzde 1 Kasım seçimleri var. Bu seçimi, yukarıda yaptığım tarihi tespitler doğrultusunda değerlendirmek mecburiyetindeyiz. Ak Partiyi  tek başına iktidara taşımaya mecburuz. Diğer partilerin ne vaat ettiklerine kesinlikle itibar etmemeliyiz. Çünkü onların sorumluluk alma dertleri yok.7 Hazirandan beri takındıkları tavırlardan bu durumu anlamak için alim olamaya gerek yok. Perşembenin gelişi, Çarşambadan belli olur. Selam ve dua ile

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks