Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SEKTÖREL PARTİNİN ÇANTASINDAKİ KEKLİKLERİ OLAMAZSINIZ

2017-08-30 14:42:45
1250 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

"Çanakkale şehitliği burası.

Burada kamp kuracağız.-Adalet- kampı.

Çanakkale Savaşı’nda, askerlerimize çıkartılan yemek listesine  göre yemek yiyeceğiz.Cumhuriyet Halk Partisi’nde yer alan “Halk” kelimesine denk düşen “Halkın Partisi” görüntüsü vereceğiz.

Bir gün önce,akşam saatlerinde Kemal Kılıçtaroğlu’nun söylediği laflar bunlar.

Ertesi gün.Sabah saatleri:

Şehitlikte alkol.

Müzik eşliğinde dans.

Ne diyordu Devlet Başkanımız Erdoğan? “Sabah başka,akşam başka…!

Peki,atalarımız ne diyor: “Can çıkmadan,huy çıkmaz.İnsan yedisinde ne ise,yetmişinde de odur.Alışmış,kudurmuştan beterdir.”……örnekleri çoğaltmak mümkün.

Bu skandal icraatları bilinçsiz mi yapıyorlar? Asla…Neden mi? Çok basit: Muhalefete kalmanın mücadelesi bunlar.Muhalefette sorumluluk yok.Ter dökmek yok.Mesai ve kafa yormak yok.Bağır,çağır,hakaret et,yalan konuş..On dönüm bostan,yan gel Osman.

Ben burada vatansever,inançlı ve samimi CHP’lilere sesleniyorum.Biliyorum,bu CHP sizin CHP’niz değil.Bu parti,Atatürk’ün partisi hiç değil.Sizler Emperyalizme karşı olan,insan hak ve özgürlüklerini savunan ve duruşunu icraatları ile gösteren insanlarsınız.En azından, çok değer verdiğim solcu ve CHP li dostlarımı bildiğim için böyle yazıyorum.

Bu rezil ve insanlık dışı icraatları sergileyen partinizi ne zaman sorgulayacaksınız?Kimlik numaranızı ne zaman güncelleyeceksiniz? “Çantada keklik” olmadığınızı ne zaman göstereceksiniz? Artık “Tıpış Tıpış” oy kullanma alışkanlığınızdan vazgeçme zamanı gelmedi mi? Bu sektörel partiden,bu acayip aygıttan kurtulun artık.Sizlere yakışanı yapma zamanı çoktan geldiğine inanıyorum.Sevginin bittiği yerde bulunmamanız gerekir.Adam sekiz kere seçim kaybetmiş.Kazanmaya da niyeti yok.Oyun hamuru kıvamında,evrilip çevrilen,idrak sefaleti yaşayan zavallı bir aparat. Dost acı söyler.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden