İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ŞEHİT KEMALİM

2016-02-17 00:00:00
2396 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

                                                ŞEHİT KEMALİM
 Telefonumu birilerinden alan Polis memuru Akyazılı Kemal YILMAZ Cizre’den bana telefon açtı. Hocam dedi boşaltılan evlerde aç kalınca dolaptaki yiyeceklerden yiyoruz, yataklarına yatıyoruz bu hak olur mu diye sordu. Kendisine Osmanlının askeri gibi yapın o evlerden ayrılırken bir miktar para bırakın dedim. Hocam dedi her zaman paramız olmuyor. Olduğu zaman bırakıyoruz. Bankaya gidemiyoruz dedi. O zaman yiyebilirsiniz dedim. Evlerinden ayrılanlara devlet para veriyor. Masraflarını karşılıyor. ( Allahu Teala’ya şükür ne güçlü devletimiz var) Her tarafa Suriyelisi, yetim, fakir, memur, emekli, her kesi düşünüyor. Layık olanı yapıyor. 5 gün sonra Kemalimin Şehit haberi geldi. Şehidimizin hala sesi kulaklarımda. Şehit Kemalime ve bütün şehitlerimize üzüntüm çok büyüktür. Geride kalan aile efratlarına Cenabı Haktan uzun ömür sabrı Cemil ve Ecru cezirler niyaz ediyorum. Her gün cemaatimiz ve talebelerimizle beraber duaya devam ediyoruz. Rabbim kabul buyursun.

İmandır bu cevher ki ilahi ne büyüktür
İmansız paslı yürek sinede yüktür

 Teröristlerde ve onların elebaşlarında böyle bir duygu böyle bir iman var mıdır?  Olsaydı böyle yapabilirler miydi? Bizim kahraman komutanlarımız, Askerlerimiz, polislerimiz, vatan, namus, bayrak ve ezan için ölüyor ve öldürüyorlar. Bu yolda ölüm şahadet rütbesi getiriyor.

Ey şehit oğlu şehit isteme benden makber
Sana ağuşunu açmış bekliyor peygamber.

 Şehitler öldüğünü bilmezler. Allah (C.C) onlara ölü demeyin buyuruyor. Onlar diridir. Lakin siz anlayamazsınız. Ey terörün başı kandildekiler. Ey T.B.M.M’indeki kandilin iş birlikçileri siz niye bizim yavrularımızı öldürüyorsunuz? Ve sizin yavrularınızı da niye öldürüyorsunuz? Siz sebep olduğunuz için siz öldürmüş oluyorsunuz. Bu ne vicdan bu ne vahşettir. Canavar bile sizin yaptığınızı yapmaz.  Müslüman bir karıncayı dahi öldürmez. Bunlar ana kuzuları değil mi? O anaların göz yaşları bir gün sizi boğacaktır. Dünyada da Veyl cehenneminde de. Yine isteriz tövbe yapıp kurtulmanızı.

İman insanı insan eder.
Belki de sultan eder.
İmansızlık ve küfür
İnsanı canavar ve hayvan eder. (Daha da  beter eder)

 Mevcut hükümetimiz doğu batı ayrımı yapmadan doğuya da her türlü yatırımı ve yardımı yapıyor. Siz mani oluyorsunuz. Siz mani olmasanız daha çok yatırım yapılacak. Siz ne istiyorsunuz. Bir türlü anlayamadım. Söyleyin ben yaptıracağım. Ermeni devletimi kuracaksınız doğuda? Bunu imanlı Kürt kardeşlerimde kabul etmez. Bir karış toprak vermeyiz ve almayız.  Sizden olsun bizden olsun bu ana kuzularının kanını akıtmaktan zevk mi alıyorsunuz? Sizin çocuklarınız var mı bunların içerisinde? Siz nesiniz? İnsan desem diyemiyorum, canavar desem diyemiyorum. Siz deyin ne olduğunuzu? Her halde mağaralarda yaşayan bir başka mahlûksunuz. Binlerce şehit verdik sizin şerrinizden dolayı. Yeğenim Şehit Hafız Şeref HARPUTOĞLU’da bunların içerisinde. Sizden daha fazla gençler öldürüldü sizin şerrinizden. Biz onlarında ölmesini istemiyoruz. Nihayet onlarda insandır. Ana kuzularıdır. Bizimkilerde şehittir diyorsunuz. Terörist şehidi! Sizde Din, İman, Vatan, Ezan, Bayrak duygusu var mı? Bu gençlerinize böyle bir duygu verdiniz mi? Verseydiniz zaten bu fitne olmazdı. Şehitlik makamı belli şartlara bağlıdır. Camileri yakan yıkanlar, ezanları susturanlar, şanlı bayrağımızı indirenler, ne idügü belirsizlere şehit denebilir mi? Sizler ermeni ile, İsrail ile, Rus ile Yunan ile İngiliz, Fransız, Amerika her türlü gavur ile anlaşabiliyorsunuz. Şüheda yurdu Türkiye’ye karşı bu düşmanlığınız ne? Çünkü sizde onlardansınız. İçinizde kandırılmış Kürtler pek azdır. Ey kandilin işbirlikçileri HDP bizim vergilerimizle meclisten maaşlarınızı alıyorsunuz ondan sonra benim Komutanımı, Askerimi, Polisimi Şehit eden teröristlerin yanında yer alıyorsunuz. Bu paralar size zehir olsun. Ey hükümet yetkilileri lütfen bizim paralarımızı o eşkıyalara yedirmeyin. Ey kandildekiler ve HDP’liler yine de hürriyet istiyorsunuz. Bu istediğiniz hürriyet olsa olsa eşek hürriyeti olur. İnsana hayvan hürriyeti olmaz. 104 Kitap 124000 Peygamber insan için gelmiştir. Fakat sizlere bunların hiçbiri uğramadı. İblis gibi hiçbirine yaklaşmadınız. Yine de Rabbimden size hidayet diliyorum. Fakat yine de kan dökmeye devam edecekseniz Yüce Rabbimden Kahhar ismi şerifiyle sizi kahretmesini diliyorum. Onun her şeye gücü yeter. Amin Ya Rabbel Alemin…

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Kazada ölen genç toprağa verildi
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Yakıcı Garden