Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

Seçim Bitti Piyasada Neler Beklenmeli…

2015-11-04 00:00:00
1663 OKUNMA

Halil AKAN

Evet, seçimle alakalı olarak beklentiler doğrultusunda iki ihtimale göre olası piyasa beklentimi ve tahminimi sizlerle paylaşmıştım. Seçim bitti şimdi nelere dikkat etmeliyiz ne gibi hareketler olabilir. Ekonomiyi riske sokacak bir olumsuz gelişme şimdilik gözükmüyor. Terör belası da biterse bu ülke Osmanlının yeniden dirilişi olacak inşah. Bu milletten başka bu dünyada adaleti sağlayacak bir millet de görünmüyor zaten.
 
Şimdi, seçim bitti tek piyasanın odaklandığı konu FED faiz kararı bu Cuma tarım dışı istihdam verisi bekleniyor. FED faiz kararı, faizi artırmaz 2016 ya aktarırsa, usd 2,750 lere euro dolar paritese de yeniden 1,1250-1,1350 lere hareket eder. (benim beklentim bu yönde) Ons da yeninde 1250 lerin üzerine atar. Yok, eğer faiz artırır ise, usd artar 3000 lere doğru bir hareket yeniden görebiliriz euro usd paritesi de 1,050 leri aşağı kırabilir. Ons da 1070 leri kırıp 1050 leri test edebilir. Bu belirsizlikte netleşince önümüzü daha rahat görebileceğiz. Şimdilik tl cazip duruyor çok uzun vadeli altın ve düştükten sonra dolar alınabilir.  Yazılarımızı değiştirmemiş olsak da yorum kısımlarına zaman zaman bakın kısa ilaveler yapmak gerektiğinde yazıyı komple değişmekten ise oradan yazmaya çalışacağım.
 
Seçim öncesi risk alıp euro, dolar veya altın satanlar güzel ciddi kazançları elde ettiler. Herkse helalinden bol bereketli kazançlar dilerim. Umarım ve temennim odur ki, artık hükümette aklını başına alır ve piyasanın beklediği ihtiyacı olan reformları yaparlar zam değil bu reformun adı. Tüccarın yükünü hafifletin vergileri düşürün. Vs vs onu ayrı bir yazımızda ele alırız inşah.
Burada yazılanlar piyasa önerileri değil kişisel fikirlerimdir. Bunun altını çizerek belirtmek isterim.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran