YÖNYAP YAPI
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

ŞANLI TARİHİMİZE YAKIŞIR

2016-11-01 17:19:24
3212 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Aslında bahsetmemiz gereken birçok olumsuzluk yaşadık geçtiğimiz haftalarda fakat ben yine de bardağın dolu tarafına bakmak istiyorum nedense. Öncelikle Tuncay Şanlı’nın camiamıza hayırlı olmasını temenni ederim. Tuncay hoca Diriliş manifostamızla tamamen uyuşmuş bir teknik adam. 3. Lig’de ki bir kulübün Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio gibi değerleri göreve getirmesi de ayrı bir yöneticilik başarısıdır. Başkan İsmail Gürses’i canı gönülden tebrik ederim. İmza törenindeki Gürses’in ;“ Canımızı ortaya koyuyoruz. Hodri meydan” sözleri beni ayrıca etkilemiştir. 
Ben sezon başında İsmail Cem Cambaz’ın takımın başına getirilmesini pek de sıcak karşılamamıştım. Şehir ile birlikte çıkılan bu diriliş mücadelesine Sakaryaspor aşkı ile yanıp kavrulan bir teknik adamın olması daha doğru bir tercih olurdu.  Nitekim çok geç olmadan bu da oldu. Kaybettiğimiz Ziraat Türkiye Kupası kuluvarı ve 10 puan dışında Tuncay Şanlı gibi bir değeri kazanmış olmak daha güzel oldu. Sakaryaspor Tuncay hoca ile yeni bir havaya girecektir. Nitekim başarı ivmesi de hızla artacaktır. Zaten Sakaryalı olmanın verdiği o özgüveni Tuncay hocamızda görebiliyoruz. İhtiyaç durumu olması halinde ikinci devre Tuncay hocayı Yeşil-Siyahlı forma ile görme ihtimalimiz bile var. Zaten ilk düşünceler Tuncay Şanlı’nın Sakaryaspor forması giyerek şehrine olan vefa borcunu üstlenmesiydi. Şehri için bir şeyler yapmayı hedefleyen Şanlı, şartlar hocalığı işaret edince gözü kapalı buradan başladı. Şartlar yarın forma giymeyi işaret ederse o şanlı formayı da üstüne giyeceğinden şüphem yok. Geçmişte de Hoca-Oyuncu profilini Türk futbolunda görmüştük. Sakaryaspor’da neden olmasın ?
 
Artık Özcan Kızıltan etkisi de yok oldu diyebiliriz. Çünkü Kızıltan’ın oyuncuları Cambaz’ın oyuncuları gibi bir ayrım söz konusu gibiydi. Başkan bu yeni değişimle aslında kulübe çok şey kazandırdı. Darıca Gençlerbirliği maçında ki seyirci azlığı yönetime söylenilen tepkilerin önüne geçilmiş oldu. Görkemli imza töreni ile taraftarın yönetime olan inancı daha da sağlamlaştı. 
Şimdi saz Tuncay Şanlı’da. Herkes inanıyor ki Sakaryaspor için güneşli günler var önümüzde. Anadolu Güneşi’nin şampiyonluk hikayesi Tuncay Şanlı tarafından yazılacak.  Şanlı tarihimize yeni bir başarı altın harflerle kazınacak… 
 
Saygılarımla…
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Karasu'da feci kaza; Adliye çalışanı hayatını kaybetti
1 / 15
Murat Optik

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)