10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SANKİ GİZLİ BİR EL,AK PARTİYİ ERİTMEYE ÇALIŞIYOR

2017-10-03 11:46:22
2474 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

7 Haziran seçimlerini hatırlayın.Bu millet Ak Partiye çok ciddi bir ikazda bulundu.Sonra aynı millet,1 Kasım seçimleri ile ülkeyi uçurumun kenarından kurtardı.
 
12 Temmuzda 250 şehit,2200 gazi .Ülkeyi FETÖ denen küresel güçlerin taşeron ihanet örgütünün oyununu boşa çıkardı.
 
 Vatanına,milletine,bayrağına ve mukaddesatına canı pahasına gönülden bağlı fedakar Türk Milleti.Cumhurbaşkanının,küçücük bir cep telefonundan verdiği emirle “ölümüne” sokağa çıkmış,bedel ödemiş.Yetmedi,tam 29 gün aynı heyecan ve kararlılıkla “Demokrasi Nöbeti” tutmuş.
 
Böyle bir milletin gönlünü kırmak doğru değildir. TİKA aracılığı ile yabancı ülkelere dünya kadar yardımlarda bulunuyorsunuz.Suriye’lilere ve diğer mültecilere kesenin ağzını açıyorsunuz.Evde bakım adı altında adam annesine,babasına,çocuğuna bakacak;devletten maaş alacak.Çok iyi biliyorum;adamın durumu iyi,evinin önüne 50 torba kömür yıkılıyor.Kömüre ihtiyacı olmadığı için,kömürünü satanları da gördük.Daha bir sürü ekstra ve fuzuli harcamalar.
 
Peki,ya çiftçinin durumu ne alemde.Fındık,kayısı,şeftali ve diğer üreticiler.Asgari ücret çalışanları,emekliler.Ya Hu arkadaş…! Hiç mi tehlikeyi görmüyorsunuz.Son referandumda Ankara’nız,İstanbulu’nuz gitmedi mi?Kıl payı kazandınız.Bu ikaz yetmiyor mu.İlla lafın tamamını mi duyacaksınız.Tıpkı 7 Haziran gibi.Şunun şurasında ne kaldı? 2019 seçimlerini kaybetmek için,sanki özel bir çaba harcıyorsunuz.
 
Bu milletin yaşam standardını iyileştirmek için ne gerekiyorsa bir an önce yapmak zorundasınız.Pusuda bekleyen sırtlanlara,bu milleti yem edemezsiniz.2019 seçimleri bir dönüm noktasıdır.Sonra “Eyvah” para etmez.Tekrar söylüyorum:Bu milletin sıkıntılarına kesin ve tatmin edici hal çareleri bulmak zorundasınız.Hem de şimdi,çok acele.Bu aziz millet artık hikaye dinlemek istemiyor.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Otomobil takla attı
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

10 K Grup