Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

SAHTE MEHDİ FİTNESİ

2018-01-15 19:36:09
7024 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

Mehdi (A.S) gelecektir fakat onun özellikleri vardır. Peygamber (S.A.V.)’in soyundan gelecektir. Onun gelmesiyle Müslümanların %90’ı ona tabi olacaktır. İlim erbabı âlimler, Allah dostları, onun yanında yer alacaktır. Rasülüllah (S.A.V) şeriatıyla hükmedecektir.

Üç beş tane iyi niyetli cahil gençleri kandırmakla değil. Türkiye’de birkaç tane mehdilik ilan eden var. Bir tanesi de benim talebemdir. Bunların hangisi mehdidir? Bunlarınkisi olsa olsa cin şerridir. Çünkü cinlerden biri Süleyman (A.S) suretine girdi. Nöbetçi onu Süleyman (A.S.) zannedip müdahale etmemiştir. Oda tahta oturup masanın üzerindeki Süleyman (A.S.) yüzüğünü parmağına koyup Süleyman benim dedi. Süleyman (A.S.) abdeste gidince yüzüğünü masanın üzerine koyarmış. Abdest dönüşü baktı taht ve yüzük gitti. O’da rezil olmamak için tahtı terk etti gitti. Çünkü mühür kimdeyse Süleyman O’dur. Sonra mesele anlaşıldı tahta oturan cini sıkıştırdılar O’da tahtı terk etti kaçtı. Yüzüğü de denize attı. Nihayet yüzük Süleyman (A.S.) buldu. Mevzu uzun ben kısa kestim.

İnşallah bu sahte mehdilerinde sahteliği bir gün ortaya çıkacaktır. Kendi kendilerine gelin güvey oluyorlar. Sahte mehdinin ismini değiştirip de Muhammet mehdi nebi diyorlar. Hatta bir yakını ölürken Kelime-i şehadet getirenlere müdahale edip Eşhedü en le ilahe illallah ve eşhedüenneMuhammedenabdühü ve rasülüh dedirtmediler. Bu insanı kâfir eder. Sahte mehdinin ümmeti Eşhedü en le ilahe illallah ve eşhedü enle muhammeden mehdi nebiyyullah diyeceksiniz demiştir. Yalancı Peygamber müsellemetün kezzap gibi. Bunların ilmi nedir? irtfanı nedir? Kaç tane ilim ehli âlim var etrafında? Kendi ailesini de bir birine düşürdü. 150 İslam ülkesinden 250 civarında alim İstanbul’a geldi. Mahmut Efendi Hazretlerini Müceddit ilan ettiler. Bende ordaydım. İslam’a olan hizmetlerinden dolayı, mehdi değil müceddit. Hizmetleriyle dini yenileyen demektir.

Ne zaman bütün İslam ülkelerindeki âlimler toplanır gelir bu mehdidir derlerse o zaman olur. Aslında bu gibi safsata şeylerle kaybedecek zamanım yoktur. Boş zaman bulsam Kelime-i tevhid okurum. Bir talebe okuturum. Fakat bu kendini bilmezler mesaj yoluyla benim oğluma kadar el uzattılar. Bunu görünce birkaç kelam yapayım dedim. Olur ki gerçeği anlarlar. Bu sahte sevdadan vazgeçerler. Bu gençlere yazık olmasın dünya Müslümanları kan ağlıyor. Yavrular katlediliyor. Analar ağlıyor. Yavrulat yetim kalıyor. Bizdeki sahte mehdiler seyrediyor. Sahte mehdinin ümmeti emir bekliyoruz diyorlar. Asmaya vurmaya başlayacağız diye. Kimi keseceksiniz. Bu sahte mehdiler hep öldürerek gelmeye çalışıyorlar. Deaş gibi Müslümanları öldürerek.

O zaman Filistin’e, Kudüs’e gidin Suriye’ye gidin Arakan’a gidin. Biz kime ne yaptık bizden mi başlayacaksınız öldürmeye? Allah (C.C.)’nden hidayet niyaz ederim.

Şeyhu-l Kurra Hüseyin HARPUTOĞLU

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Bekirpaşa kavşağında kaza
1 / 15
Yıldız Oyun Gezegeni

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Green Garden