Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

SAHİBİNDEN KİRALIK 54 YILLIK FORMA

2020-01-16 15:18:39
3197 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Sakaryaspor yönetimi hepimizin bildiği gibi büyük bir skandala imza attı. O kutsal forma, ömrümüzü adadığımız o yüce arma tüm türkiye önünde "Kiralık" yaftası ile anıldı. O kadar zorumuza gitti ki yıllardır çektiğimiz acılar bile hafif geldi. Bir türlü anlamlandıramıyorum. Böyle bir düşünce Sakaryaspor için mücadele eden bir yönetimin aklına nasıl gelebilir ? Kutsal gördüğümüz bir değer para uğruna nasıl bu kadar ayaklar altına alınır? 
 
Çok değil daha bir buçuk ay önce 54 yıllık formamız, en özelimiz, en kutsalımız diye film çekmedik mi? Acılar çektik, olan ekmeği paylaştık ama sevdamızdan vazgeçmedik demedik mi? Tarihimizle, anlı şanlı mazimizle tüm şehri bu kulübe desteğe davet etmedik mi? Ne oldu şimdi? Bir göğüs reklamı uğruna tüm bu değerleri, tüm bu destekleri bir hiç haline getirdiniz. Yazık ki çok yazık. Ben daha önce hiç bu kadar ezildiğimi hissetmedim. Bu arma uğruna yılladır ne mücadeleler veriliyor. Bir çok zorluğa, çıkmaza göğüs gerildi. Ama sizde oraya "Kiralık" yazıp tüm değerleri alt üst ettiğiniz. Deplasmanda 5 gol yenilmiş, mağlup olunmuş kimse buna kızmadı bile. Çünkü herşeyin üstesinden gelinir. Mağlup olunur, başarısız olunur, küme düşülür ama hiç bir zaman o kutsal forma o kutsal arma ya laf ettirilmez. Çünkü Sakaryaspor çok büyük bir değerdir. O değere leke sürdürülmez. 
 
Yönetim hata yaptığının farkında olup özür dilemiş ama bin özür de dilense bence çok bir anlamı yok. Bazı hareketleri yapmadan tartacaksın. Basın toplantısında hafta sonu maç biletleri 1 TL diye açıklama yapıp maça davet ediyorsunuz. Değerlerine sahip çıkmayan bir yönetimin çağrısına kulak verir mi sizce bu taraftar? Bence tepkisini koyacaktır. 
 
Saygılarımla 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran