Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
ÇAĞRI OTOMOTİV
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

SABRIN SONU SELAMET

2015-09-17 00:00:00
2320 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Bazen hemen galeyana gelmemek gerekiyor. Tamam Sakaryaspor taraftarı olarak çok acı çektik, artık umutlarımız yeşersin istiyoruz ama biraz sabretmemiz gerekiyor. En ufak bir puan kaybında hemen yönetimi eleştirmek, hocamıza kapıyı göstermek bize yakışmıyor. 2. ve 3. Haftalarda yaşadığımız puan kayıplarının ardından Türkiye Kupası’ndan elenmemiz hemen bizi alevlendirdi. Yönetime, hocaya futbolculara isyan eder olduk. Biraz takıma hocaya inanmak, sabretmek sürecin biraz şekillenmesine müsaade etmek gerekir.

Dört dörtlük bir yönetimimiz yok belki ama ben bu yıl izlemiş olduğu politikadan memnunum. Kulübün menfaatleri doğrultusunda hamleler yaptılar. Geçen yılki gibi ne taraftarı küstürme ne de bir para yeme hırsı görmüyorum. (Türkiye Kupası’ndaki Düzcespor maçında şüphelerim var.) Geleceğe yatırım yaparak başarının sırrını arıyorlar. Çekirdek bir kadro var. Yeni gelenler de oynadıkça birbirlerine ısınacaklardır. Transfermiş, bonservismiş filan o defterler kapandı. En azından devre arasına kadar herkesin ne kazanacağı belli oldu. Futbolcular da artık kafalarından maddiyatı atıp futbol oynamanın peşindeler. Tabi ki her takımda ufak tefek pürüzler olabiliyor. Burak Göksel olayı aşıldı ama Özgür Gedikli de bir sonuca ulaşılamadı. Hep yönetimden bir şey beklemek olmaz burada futbolcu da geleceği düşünmeli. Burak bence doğru olanı yaptı önüne bakıyor keşke Özgür de bir adım atsa.

Deniz hoca yoğun bir antrenman programı uyguluyor. Taktik ve kondisyon çalışmalarının zamanla meyvesini yiyeceğimizi düşünüyorum. 3 maçtır galip gelemeyen bir Sakaryaspor’un, 27 maçtır yenilmeyen Bodrumspor’u deplasmanda mağlup etmesi en büyük örnek bence. Takım güzel bir havaya girecektir. Umarım şu siyasi dönemde takımın ruhu bozulmaz ve adım adım yükselmeye devam ederiz. Biz taraftarlar olarak her zamanki gibi Sakaryaspor’un yanında olalım. Teşebbüs edilebilecek hiçbir oyuna müsaade etmeyelim. Sezon sonunda da hak ettiğimiz şampiyonluğa emin adımlarla koşmaya çalışalım…

Tacettin Furuncuoğlu – (taci54@gmail.com)

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Fırsatçılara 848 milyon lira ceza kesildi
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran