Aydın Metal
ÇAĞRI OTOMOTİV
Toprak Turizm

SAADET PARTİSİ ÜZMEYE DEVAM EDİYOR

2018-04-26 18:47:41
2070 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Devletimizin bekası ve birliği için,Allah’a ve Resulüne savaş açanlara karşı mutlaka tek vücut olma zamanı değil midir? Tüm Dünya şer güçleri tek vücut olmuş,içimizdeki hainlerle iş birliği yaparak ,24 Haziran seçimlerine karşı pozisyon almış durumda.

*****

Amaçları Ak Parti değil.”Erdoğan Hele Bir Gitsin.” anlayışında birleşen yeminli ve azgın bir güruh vardır. “Yeter Ki Erdoğan Gitsin,Biz Erdoğan’a Benzeyen Herhangi Bir Adaya Da Razıyız”  basitliğini gösterecek kadar gözleri dönmüş bunların.

*****

Tüm bu olanlara karşı,ufak-tefek hataları mikroskobik bakış açısıyla büyüterek değerlendirmek veya cımbızla bazı şeyleri çekip alarak fitne-fesata yol vermek doğru değildir.

*****

Saadet Partisinin,Milli Görüş çizgisinden hızla uzaklaştığını üzülerek görmekteyiz.Teferruata girersek eğer,yazı çok uzayacak.Sadece son günlerde, 24 Haziran seçimleri için yapılan aday arayışları ve en son “Erbakan Ödülleri” etkinliğindeki rezillikleri görmek, yeter de artar bile.

*****

Tarih tekerrür ediyor sevgili dostlar.Tarihsel olaylar çok.Ama ben bir tanesini yazarak yazıma son vermek istiyorum.

İstanbul’un fethi,planlanan tarihten 2 ay gecikmeli yapılmasının sebebini biliyor musunuz?Fatih Sultan Mehmet Han,tüm kuşatma hazırlıklarını yaptı.Bir de ne görsün;öz amcası Orhan Sultan,2000 kişilik bir ordu ile Bizans saflarına geçti.Taht,haset ve nefis devreye girdiği için,bu alçaklığa tevessül etti.

*****

Fatih Sultan Han Hazretleri,Orhan Sultan ve 2000 kişilik ordusunu kılıçtan geçirir ve daha sonra Bizans’ın üzerine yürür.

*****

İnanın dostlar,bu satırları üzülerek kaleme alıyorum.Dua ediyorum,Allah ıslah eylesin,hidayet versin diyorum.Allah Orhan Sultan gibi insanlara fırsat vermesin diyorum.

*****

 Allah korusun,24 Haziran seçimleri, bu şer güçlerin eline geçmesi halinde;Erdoğan’ın,ülkemize sağladığı 17 senelik kazanımları 17 günde kaybedeceğiz.Tüm FETÖ’cüler,PKK’lılar ve ne kadar hain varsa serbest bırakılacak.Tüm mega yatırımlar lağvedilecek.Savunma sanayi felç edilecek.Kısacası,eski Türkiye hayalleri gerçekleşitirilecek. 100 yıllık hantal parlamenter sisteme tekrar geçileceğini şimdiden dillendirmeye başladılar bile.

*****

Allah-u Alem ,bu sınama süreçleri, Allah’ın bize bir nimeti de olabilir.Biz bilemeyiz.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks