ÇAĞRI OTOMOTİV
Batakköylü Düğün Salonu

REİSİ,BİZDEN ÇOK SEVENLER VARMIŞ

2017-07-15 11:46:30
2190 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

34 Günlük Tam Ramazan Umresi boyunca,tanıştığım Dünya Müslümanları,göğsümdeki Şanlı Türk Bayrağını görünce soruyor:
 
-Turki ?
-"Yes" diyorum.
-Oh...My Brother....(Vay benim kardeşim) diyor ve samimi bir tokalaşma.Ardından göğüs göğüse sarılmalar.Sonra sağ elinin baş parmağını dikerek, "Mükemmel" işareti yapıyor ve ekliyor;
 
-Erdogan......…Erdogan.....Tayyip Müslim.......Salih Müslim…Sadık Müslim….Mücahit…..Elhamdülillah....Elhamdülillah,.....Elhamdülillah..
 
..
 
Evet Beyler…Defalarca eller dua pozisyonunda,tekrar edilen "Elhamdülillah" nidaları,halen kulaklarımda.......Seversiniz,sevmezsiniz.O beni hiç ilgilendirmez.Ama inanın dostlar,işin gerçeği bu.Dışarıdan Türkiye’yi görmek çok daha kolaymış meğer.Yanıbaşınızdaki saksi çiçeğinin büyüdüğünü,geliştiğini pek fark edemezsiniz.Ama evinizi terk edip,1-2 ay sonra geldiğinizde:
 
 
“Vay be, bu çiçek ne kadar da büyüdü,gelişti” dersiniz,değil mi?
 
Bu gerçeği asla saklamaya kimsenin gücü yetmeyecektir.Dünya,dışarıdan bizi çok daha iyi takip ediyormuş meğer…Bir farkla...Müslüman ülke insanları dualarıyla,ecnebi gavurlar  ise düşmanlıklarıyla…..İçimizdeki hainlerle beraber "İyi Sallıyorlar" …Yetmedi,çok da güzel "Yürüyorlar".......!  
 
                                                                                                                                                                                   Ne diyelim….İrfansız siyaset işe yaramaz.İrfan ancak idrak ile,vatan sevgisi ile ve iman gücü ile olur.Ha…Bir de edep ve haya var.Bunlar olmadan;değil Müslüman,insan bile olamaz…Koşu Bandında(!) terleyenlere ithaf olunur….!
 
Bizler Reisin kıymetini biliyoruz.İstikametimiz belli.Dünya Müslümanlarının da…..! Samimiyet,ihlas ve ümmetin sesi, her geçen gün daha da yükseliyor.Ben gördüm,yaşadım ve ihya oldum.”Kabe Arab’ın olsun,Çankaya bize yeter” diyenler;asla göremez ve göremeyecekler.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Sokak köpeği altın ve paraların olduğu çantayı böyle götürdü
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks