Aydın Metal
YÖNYAP YAPI
Batakköylü Düğün Salonu

REFERANDUMDA "EVET” DEMEK,MİLLİ BİR REFLEKSTİR

2017-03-22 15:21:24
1768 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Asıl oyun,yani sağ gösterip sol vurmak açığa çıktı.Eskiden bilinen planlarını,süslü ambalajlarla servis edenler,son zamanlarda yoğun bir şekilde uygulamaya başladılar.Gizli kodlar deşifre oldu.
 
Özellikle Ortadoğu ve Müslüman Coğrafyasında,kilit ülke konumuna gelen ve bu manada hızla yükselen rol model ülke var artık.Sağlıkta,eğitimde,ulaşımda,savunma sanayinde ve bilinen her alanda kabuk değiştiren güçlü bir Türkiye.
 
Bu değişim ve dönüşüm trendi,sadece kendi iç dünyasında değil,Müslüman coğrafyasına da yansıtan ve ecdadına yaraşır bir duruş sergileyen büyük bir ülke.Bu gidişatın ,16 Nisan referandumundan sonra,zirveye ulaşacağının sinyallerini alanlar;haklı olarak son çıkış marifetlerini sergilediklerini görüyoruz.Ve bu uğurda,öteden beri savundukları tüm söylemlerini ayaklar altına aldılar.Demokrasi,insan hakları,uluslararası anlaşmalar,AB müktesebatı,diplomatik nezaket..vs.
 
Başta Almanya olmak üzere;Hollanda,Danimarka,Avusturya,İsviçre ve diğer Emperyalist ve Siyonistler,aynı koronun yükselen sesleri.Tarihten gelen Haçlı ruhları yeniden nüksetmiş durumda.ABD’de ikiz kuleler vurulduğu zaman, bu durumu açıkladıklarını biliyoruz.
 
Şimdi,bu saatten sonra;yukarıda saydığım ecnebi ülkelerle, Türkiye’nin ortak noktada buluşmasının çok da mümkün olamayacağını düşünüyorum.Çünkü,son olaylarla ortaya çıkan irfan ve buna bağlı vicdanları törpülenen bu gavurlarla,var olan doku uyuşmazlığımız tamamen tescil edilmiş durumda.
 
Bu nedenle 16 Nisan için ,bizim yükümüz ve sorumluluğumuz daha da artmış durumda......”EVET” ‘in çitasını,birlik-beraberlik içerisinde,siyaset üstü bir anlayışla %80’lere taşımanın; milli bir refleks olduğuna inanıyorum.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks