Aydın Metal
Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

PLAY OFF THE KING SAKARYASPOR

2019-05-08 17:58:54
3501 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Evet yanlış okumadınız..Play-Off'un kralı biziz... 
 
Sakaryaspor bugüne kadar kaldığı 8 Play-Off turunda 7 kez final oynamayı başardı. 4 kez şampiyonluk yaşayan yeşil-siyahlı ekibimiz 3 kez finalde kaybetti. Play-Off turunda toplam 23 maça çıkan temsilcimiz 15 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet almış. 4 kez seri penaltı atışlarına giden karşılaşmalarda 2 kez sevinç yaşamış 2 kez hüzün... Bu istatistiklerde gösteriyor ki Play-Off'un favoriside biziz.
 
Bizim tek eksiğimiz Play-Off turuna kaldığımız zamanlarda ki yönetimsel sorunlarımız. Bu yıl da ufak tefek sorunlar yaşamadık değil. Neyseki her zaman taraftarımızın üstün birleştirici gücü ile kenetlenmeyi başarabiliyoruz. 
 
Şehir Play-Off havasına girmiş durumda. Maç biletleri peynir ekmek gibi tükeniyor. İlk yarıdaki Samsun maçı gibi stad yine full olacak. Tabiki bu sefer gerçekten bir final maçı niteliği taşıyor. Alacağımız skor, atacağımız her gol hepsi altın değerinde. Büyük final için her şey çok değerli...
 
Daha dün gibi hatırlıyorum; Antalya' da haykıranları... İzmir'e göç edenleri... İstabul seferine çıkanları... Mersin'e akın edenleri... Bizim en büyük gücümüz her zaman şehrine sahip çıkan taraftarımız. Takımda bu birlikten kuvvet alırsa yeni bir şampiyonluğa hep birlikte kavuşacağız. 
 
Antalya Mardan'daki final geliyor aklıma. En zayıf halka olduğumuz yerde Bandırma'yı bile 5-1 ile geçmiştik. O zaman da haykırıyorduk "İnananlar asla kaybetmez" diye... Kaybetmedik... Mesut, İlkay hala anılarımda... Hatırlarmısınız kamyon kasasında getirmiştik futbolcuları Sakarya'ya !!!
 
 
Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki final gözümde canlandığında da hala tüylerim diken diken oluyor. Ne güzel bir sevinçti. Ne güzel bir coşkuydu. Coşkun Yılmaz bize en güzel hediyeyi vermişti. Geri ye düştüğümüz maçta 2 gol birden atmıştı uzatmalarda. Sonra bayram havası. Adapazarı "Şampiyon", " Şampiyon" diye inliyordu. Günlerce yaşadık o mutluluğu. Şimdi tekrarı neden olmasın. 
 
Neden olmasın ?
 
Saygılarımla... 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Markette hasmını vurmuştu, tutuklandı
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks