Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Ellidört Park

Piyasalar toz duman…

2014-10-31 00:00:00
2978 OKUNMA

Halil AKAN

Tüm yazılarımızı dikkatle okursanız orada özellikle macera amaçlı işlem yapmayalım, kenarda kısa zaman içerisinde lazım olmayacak nakit fazlalığımız varsa onu bu yönde kullanalım ve sabırla beklemeyi bilelim ki önce zarar etmeyelim sonrada kazanalım.
 
Şimdi açıklaması ve dünyayı karıştırması bitmeyen Allah’ım Müslümanlık nasibetsin diye dualar ettiğim Amerika’sı bir açıklama yaptı dolar şahlandı, altın çöktü. Lakin bu altın zaten düşeceğini onca kargaşa, savaş ortamına yukarı doğru tepki vermeyerek belli etmeye çalışmıştı. Peki, madem dolar şahlandı tl bazında neden düştü dolar, euro bazılarına göre petrol fiyatları düştüğü için. Bana soracak olursanız forex piyasaları başladığından beri artık paraca ultra zenginler yatırım yapıp devletle milletle uğraşmıyor ekrandan yatırdığının, 10 katı 100 katı oranında al sat emirleri girerek daha az zahmetle daha kolay para kazanıyor.
Ben hala iddialıyım dayanamaya gücü olanlar görecek bu euro ve dolar tl bazında yeniden artacak. 2200 den aldık mı dursun 2150 leri belki görürüz diye yedekte paramız olsun. Euroda 2800 den aldık şuan 2760 yine alırım. Parite düşse de dolar çıkacağından euroda çıkar. Altın için 79-82 aralığına hazırlıklı olalım demiştik oralardayız altın artık yatırım aracı olmaktan ban göre çıktı en az 1-2 yıl süresi olan altın almalı. Ons 1170 leri aşağı kırdı mı 1150-1100-1050-1000$ şeklinde devam eder buda epey zaman sürer. Kurlar alım için uygun yerlerde olduğunu düşünüyorum. Birkaç zaman sonra bir bakarız 2240 dolar 2820 euro.
 
Burada yer alan görüşler kişisel görüşlerimdir asla yatırım önerisi değildir. Herkese hayırlı bol kazançlar her çalkantı sonrası yeni yazımız ile sizlerle görüşlerimizi paylaşacağız.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ticaret Bakanı Bolat Sakarya'da
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks