10 K Grup
Toprak Turizm

Perşembe'nin Gelişi Çarşamba'dan Beliydi

2015-10-15 00:00:00
1900 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Ankara Tren Garı’nda meydana gelen çifte patlamada; 97 ölü,yerlerde inleyen yüzlerce yaralı  ve kan gölüne dönen bir meydan.Etrafa saçılan cesetler,bedenlerden kopmuş kol ve bacaklar.Korkunç bir manzara.

Bu dehşet görüntüler karşısında, insanın dizlerinin bağı çözülür,kan beynine fırlar ve o anda insanlıktan,yardımdan,telaştan ve o korkunç manzaraya odaklanmaktan başka ne düşünebilir?

Bombaların patlamasından sadece 20 dakika sonra,sanki önceden kurgulanmış ve dersine çalışmış bir görüntü ile, gayet soğuk kanlı sazcı Demirtaş, Ak Parti Hükümetini ve Erdoğan’ı kast ederek açıklama yapıyor:”Katilsiniz,eliniz kanlıdır.En büyük terör destekçisi olduğunuz ortaya çıkmıştır.”diyebiliyor.
DİSK sekreteri Arzu hanım ise,”Bu çok açık,polis tarafından yapılmış bir saldırıdır.”diyebiliyor.Bu açıklamaları yapanlara şimdi siz “İnsan” diyebilir misiniz?Bunların asıl dertlerinin ne olduğunu anlamak için çok zeki olmaya gerek yok.

Bunların asıl dertleri sevgili dostlar;HDP’ye oy devşirmek için seçmeni etkilemek ve köşeye sıkışan PKK’ya nefes aldırmak için “Savaşa Hayır” naraları ile yapılan bir buluşmaydı.Bu buluşmanın bir benzeri veya aynısı; Diyarbakır’da,Suruç’ta yapılmıştı.Bu insanlığın,insan olmayan numuneleri ve temsil ettikleri misyon için, insan hayatı hiç önemli değil. Bunlar solcu-marksist bir zihniyetin, makyavelizme dayanan acımasız insan kasaplarıdır.

Dikkat ediniz.Bu menfur katliamı hazırlayanlardan,planlayanlardan ölen bir kişi  var mı?Nerede HDP’li milletvekilleri?Hani her defasında el ele tutuşup en önde yürüyenler.Olan kime oldu sevgili okuyucularım biliyor musunuz?Saf,temiz,oynanan oyunların farkında olmadan otobüslerle bu meydanı dolduran Adanalı,Bolu’lu,Karslı,Elaziğli,Malatyalı ve diğer saf Anadolulu gençlere oldu.Yazık olmadı mı bu insanlara ve yakınlarına.

Aslında bu gençler işin başında başlarına gelecek felaketi anlamaları gerekirdi.Çünkü,daha ilk dakikalarda,henüz alana ilerlerken ve halay çekerken,”Bu Meydan Kanlı Meydan” korosuna kulak asmadılar.Perşembenin gelişi,Çarşambadan belliydi.


Bu ve benzeri olayları artık bu halk yutmamalı.Özellikle çok değerli Kürt kardeşlerim.Bu oyunun farkına varmalı ve varsa eğer,bu canilerden desteğini mutlaka ve acilen çekmelidir.Adı ne olursa olsun,”Sivil Toplum Kuruluşu,Parti veya Barış Elçileri “gibi kuzu postuna bürünmüş canavarlara güvenmeyiniz.Selam ve dua ile.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Restoranı kurşunladılar
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)