Çetinler Kereste İnşaat Akyazı
Batakköylü Düğün Salonu

OTOBÜSLERİMİZİN BEYAZ GÖMLEKLİ YOLCULARI VAR ARTIK

2016-11-18 10:14:56
4415 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Şehirler arası bir otobüs,seyir halinde iken,ön sıralardan kabadayı biri ayağa kalkar ve bağırır: “Var mı yan bakan?” Bu durumu birkaç defa tekrarlar.Fakat yolcular korkudan ses çıkaramaz.Çünkü adam iri-yarı,siyah foterli,omuzu düşük,bıyıkları dudaklarını kaplamış,gözaltları torbalaşmış ,hafif kamburu çıkmış ve tehlikeli görünümlü idi.Adeta sırtlana benziyordu.
Arka sıralardan beyaz gömlekli,kaytan bıyıklı,sert görünümlü,uzun boylu,ve iri cüsseli biri ayağa kalkar: “Ben varım lan,ne olacak?” diyerek aslan gibi kükrer.
Kabadayı adam sağ eliyle işaret ederek ve biraz da başını önüne eğerek,vakur bir vücut dili numarası ile  ”Sen otur yerine.” der.
                                                                                                                                            Yanında ki kişi,adamın kulağına doğru yaklaşır.Titrek ve alçak bir sesle: “O beyaz gömlekliye neden bir şey demiyorsun?”
Kabadayı adam korkusuna kılıf geçirir ve cevap verir: “Yazıktır o giyindiği beyaz gömleğe,kirlenmesin istedim de.”
 
Avrupa Parlamentosunun,Terörle Mücadele Metot ,Yöntem ve Kararlılığımızdan taviz vermediğimiz için bir süre önce “Türkiye ile ilgili üyelik görüşme kararlarını askıya alma” tehdidinde bulunmuştu.Bu tehdidini birkaç kez tekrarladı.
Kalktı ayağa uzun adam.Hani  o “One Minute,Dünya Beşten Büyüktür” diyen beyaz gömlekli Kasımpaşalı var ya: “Biz sizin fırıldaklarınızı biliyoruz.Karar alma tarihinizi öne alın da bir an önce bitsin bu iş.Biz de, yıl sonuna kadar sabrederiz.Referanduma gider halkımıza sorarız.”diyerek kükremesin mi?
 
Alelacele toplandı Haçlı Ordusu.Avusturya Kabuklusu hariç, tüm kefere AB devletleri oy birliği ile karar alır.”Biz Türkiye’siz Yaşayamayız.” diye. Biliyorlar ki Mavi Akım Projesi var.Biliyorlar ki İslam coğrafyasında kabul gören ve rol model olan bir Türkiye var .Biliyorlar ki büyüyen,kalkınan,yükselen ve koşan bir Türkiye var. Bu ve benzeri halleri ikiye,üçe katlayacak başkanlık sistemi  ve yeni anayasa  geliyor artık.
Ey Avrupa kefereleri.Ey muhalefetin kıytırık temsilcileri.Ey Türk-İslam ülküsünün düşmanı olan;satılmış,tasmalı yerli iş birlikçi finolar.Bundan sonra iyi düşünün.Biliniz ki bu otobüslerde beyaz gömlekliler var.Pala bıyıklılar var.Hücum Marşının ustaları var.Bu otobüsler boş değil.Tüm yolcuları beyaz gömleklidir.Yani kefenlerini giymiş yiğitlerle doludur.15 Temmuz bunun ispatıdır.”Hala Anlamadınız mi?” Saksıyı çalıştırın.Artık mazeretlerinize kılıf bulamayacaksınız.İşaret parmağınızla “Sen otur yerine” diyemeyeceksiniz.
Şunu çok iyi biliyoruz ki;zehirden şifa,kâfirden vefa olmaz.Siz ve ülkemizde görevlendirdiğiniz ya da yanınızda sakladığınız hainlerin;şehvetle,şöhretle ve servetle hayat sürme dönemleri bitmiştir.Arzu ve isteklerinde sınır tanımayan;hırs,bencillik ve alçalan ruhlarıyla insanları ezip geçen o ihanet timsali 28 şubat ve benzeri ihtilal sefalarını yaşayamayacaksınız.
Allah Mutlak Galiptir.Mazlumların İntikamını alır.(Ali İmran/4)

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Restoranı kurşunladılar
1 / 15
İstanbul Outlet

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Turgay Usta (Akgün Restoran)