Aydın Metal
10 K Grup
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

NEDİR BU SAHTE ŞEHYLERDEN ve MEHDİLERDEN ÇEKTİĞİMİZ

2020-09-08 09:34:13
4178 OKUNMA

Hüseyin HARPUTOĞLU

Birde bu fırsatçılardan çektiğimiz. Peygamber Sallallahüaleyhivesellem zamanında müseylimetül kezzab isminde sahte peygamber çıkmıştı. Fakat kimse Peygamberimiz Sallallahüaleyhivesellem’e dil uzatmadı fırsatçılık yapmadı. Herkes yaptığının hesabını kendisi verecektir. Hz. Hamza’yı şehit eden Vahşi Müslüman olduktan sonra sahte peygamberi de öldürdü ve dedi ki; “Hazreti Hamza’yı Öldürmekle büyük bir günah işledim fakat sahte peygamberi öldürerek inşallah af olurum.”

Cahiller sahtekarlara daha çok itibar ediyorlar. İslam’da ölçüler vardır. Sahte ile gerçeği birbirinden ayıran özellikler vardır. Bir insan gökten uçsa hemen Şeyhtir, Allah dostudur diye hüküm veremezsiniz. Yere inmesini bekleyeceksin. Yere indiğinde yaşantısına bakacaksın Kur’an’a Sünnete uygun mudur diye. Uygun ise tamam olabilir. Değilse şeyh değildir, dost değildir. Zira şeytan ve cinler göklerde gezer dolaşır. Kaff Suresi’nde Yüce Rabbimiz bu hususta bizlere şöyle haber veriyor. “And olsun ki; biz en aşağı semayı (kandil gibi ışıklar veren) yıldızlarla donattık. Bir de onları şeytanlara taş atıcılar kıldık. Şeytanları ahirette çılgın cehennem azabını hazırladık.” Cinler ve şeytanlar göklerde meleklerden sır almaya çalışırlar. Yıldızlar da onları kovalarlar. Rabbimizin hükmü budur. Biz buna yıldız kayması diyoruz.

Kadın erkek münasebeti Ahzâb Suresi Ayet 23’de “Siz peygamber hanımlarından bir şey soracağınız zaman perde arkasından sorun. Bu hem sizin için hem onlar için kalp temizliği için daha temizdir buyuruyor. Ey fırsatçılar buyurun İslam’ın güzelliğine. İşte İslam budur. Sahtekarları bahane ederek İslam’a saldırmayın. Bugün eşcinselliği savunanlar vardır. Buda büyük bir vahşettir. Lut aleyhisselamın kavmi bu yüzden helak olmuştur. Ama bunlara pek ses çıkarmıyorsunuz. Sizlerin de bir gün vereceğiniz hesabınız vardır. Sizi de ikaz ediyorum. Bu İslami gerçekleri iyi bileceğiz ki hainlerin, sahtekarların oyununa gelmeyelim. İslam’ı temsil adına böyle hainlikler, sahtekarlıklar her dönem çıkmıştır. Allah (C.C.) şerlerinden korusun. Bu gibi sahtekarları tanıyabilecek ilim ve şuur ihsan eylesin. Fırsatçılara da insaf versin.

Selam ve dua ile

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Makam aracı kullanmayan belediye başkanı işe otobüsle gidiyor
1 / 15
Yakıcı Garden

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks