Bilal Soykan ve Osman Karaoğlan ve Hasan Akcan, HASAN YAZICI
İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Batakköylü Düğün Salonu

NE ZAMAN GELECEK O BÜYÜK GECE

2019-04-04 17:03:36
3765 OKUNMA

Tacettin FURUNCUOĞLU

Hep dillerde pelesenk "Ne zaman gelecek o büyük gece, bekliyoruz sizi çark caddesinde"
 
Evet! Yine bekliyoruz. Hep bekleyeceğiz. Ne kadar umutlarımız köreltilse de bekleyeceğiz. Son üç yıla baktığımız da hep aynı hatalar, aynı sonuçlar. Bir takımım kaderi hep mi Play-Off'a sürüklenir. Bir takımı yönetmek idame ettirmek bu kadar mı zor?  Bu taraftarın suçu ne? Her sene aynı kaderi yaşamak zorunda mı? Anlam veremiyorum. Gerçekten yaşadığımız olayları süreçleri idrak etmekte zorlanıyorum. Ben kötü sonuçlar aldığımızda takıma, yönetime yüklenen bir insan değilim. Kötü sonuç aldığımızda çok üzülüyor bazen sırf bu yüzden içimden yazmak gelmiyor. Ama şimdi kazanmışken üç puanı almışken bir kaç eleştiride bulunabilirim.
 
Sakaryaspor ligin ikinci yarısına istenildiği gibi başlayamadı. Bunun en büyük sebebi de yönetimin yetersizliği. Transferin açılamaması, İsmail Ertekin'e verilen sözlerinin tutulmuyor olması, oyunculara olan ödemelerin gecikmesi gibi bir çok şeyin üstesinden gelemediler. Kenan Sofuoğlu ile yaşanılan iletişim sorunları Zeki Toçoğlu ile fikir ayrılıkları hepsi yönetim tarafından düzgün yönetilemediği kanaatindeyim. Bunların sonucunun her seferinde taraftara yıkılması, yönetimin  hep taraftardan çözüm beklemesi taraftarı da yordu. Bu insanlar bu takım için daha ne yapacak.
 
Gelinen son noktada Sakaryaspor'da dengeler yine değişti. Fatura İsmail Ertekin ve İlyas Çakmak'a kesildi. Taraftarın yıllardır arzuladığı Şaban Yıldırım getirildi. Maç primleri kaldırıldı. Tost yemek yasaklandı. Yöneticilere kulüpte bazı kısıtlamalar falan geldi. Yerel seçimler bitti. Şimdi her şey güllük gülistanlık mı oldu? Bence hayır. 
 
Şimdi bizi daha zorlu bir süreç bekliyor. Eğer birinci ligi istiyorsak yeniden kenetlenmeliyiz. Her ne olursa olsun futbolcular, yönetim, taraftar şu 5 haftalık lig maratonunu en iyi şekilde tamamlamalıyız. Hatalar, yanlışlar her zaman konuşulur ama önemli olan zaman boşa gitmesin. Tren Adapazarına gelmiş bu treni kaçırmayalım. İnegöl maçındaki gibi tribünleri boş bırakmayalım. Ne olursa olsun küsmeyelim. Çünkü yok. Başka Sakaryaspor yok. Bu takımı yönetemeyenlerin cezalarını kendi değerlerimize kesmeyelim. 
 
Olacak ! Güzel şeyler olacak. Bir gün gelecek yine, o büyük gece. Yanacak yine Çark Caddesi. Ne olursa olsun inancını kaybetme !
 
Saygılarımla 
 
Tacettin Furuncuoğlu

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

Ölüm onu market alışverişinde yakaladı
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Akgün Restoran