İNOĞLU YAPI ÇELİK PREFABRİK YAPILAR
Akyazı Aktaş Sürücü Kursu

MÜSLÜMAN,MÜSLÜMANLA BOĞUŞMAMALI

2018-01-17 14:24:17
1875 OKUNMA

İsmail KUMBUZOĞLU

Değerli dostlar.Türkiye Cumhuriyeti Devleti şu anda beka sorunu yaşıyor.Güçlü ve sağlam bir devletiz.Bu gücü kırmaya ve ufalamaya çalışan hainlerimiz var.Bu hainlerin gizli ajandaları da yok artık.Her şeyi açık açık ifade ediyorlar.

Bakınız,ülkemizin dört tarafı kuşatılmış.Güney sınırımızda düzenli 30 bin kişilik bir terör ordusu kuruluyor.Binlerce tır dolusu silah sevkiyatı yapılıyor."Fırat Kalkanı Harekatı" başarı ile icra edildi.Şimdi de “Afrin Yıldırım Harekatı “ eli kulağında.Yani,yedi düvelle savaş halindeyiz.

Ülkemizin ve Tayyip Erdoğan’ın yeterince düşmanları var,Müslümana sıra gelmez.Müslüman müslümanla boğuştuğu zaman,Allah yardımını keser.Şu anda 2019 seçimleri için Bizans oyunlarının en az beş katı uygulanıyor.Her tarafı karıştırdılar.Son kale Türkiye kaldı.Türkiye düşerse, Kabe’ye sıra gelecek.Suudi Arabistan’ın vidalarını da gevşettiler.

2019 seçimleri için ittifaklar kuruluyor.Saflar netleşti.Ak Parti-MHP ittifakı ile RTE’nin adaylığı tamam.CHP-HDP-PKK ve Dış güçlerin belirleyeceği,bizden biri,oyun hamuru kıvamında,ortak bir kukla “Çatı Adayı”da belirlenecek.Daha önce bunu Ekmeleddin İhsanoğlu ile denediler.

Şimdi soruyorum.Dinsiz,imansız ve gavur kesime diyeceğim yok.CHP-HDP ve bunların etrafında sarmalananlara da diyeceğim olmaz.

“Allah’a secde için, Devlete ihtiyaç var” diyebilen Müslüman kesime sesleniyorum.Yani Saadet partisi,Haydar Baş’ın partisi,Büyük Birlik Partisi,Millet Partisi,Hüda Par...Ve Akşener’ın Partisine geçen Ülkücüler…!  

Sizler hangi kanaldan yürüyeceksiniz?Lütfen,nefret ve öfkenin hışmına uğrayarak oyumuzu zayi etmeyelim.Eskiden savaşlar “OK”  ile kazanılırdı;günümüzde ise “OY” ile kazanılmaktadır.Dış güçlerin, işgüzar ve işbirlikçilerinin çanağından yemlenen hainlerin yemi olmayalım.

2019 seçimi,vicdanlarda kazınacak unutulmaz bir imtihan olacaktır.Gönlümüzde hakikat,gözümüzden dikkat eksik olmasın inşallah.Şeytanın planı zayıftır,Allah'ın planı ise çok güçlü ve etkilidir.Zafer Hak'ın ve Hak'a inananlarındır.

YORUM YAZ

ADINIZ SOYADINIZ:
YORUMUNUZ:

Diğer Yazıları

En popüler bebek isimleri belli oldu
1 / 15
BELLONA

YAZARLARIMIZ

   

EN ÇOK OKUNANLAR

EN ÇOK YORUMLANANLAR

AKYAZI HABER

Arşiv Haber Arama

Networks